nazlimom_ Saat başı kalkıyor 1 yaşında deliksiz uyumaya hasret kaldım artık.. her kalktığında su versem bu sefer su içmeye alışırmı ? Nası kestiniz kesenler ? Kaç günde alıştı? Gerçekten deliksiz uyuyolarmı bana hayal gibi geliyor 😅
Egenim nazlimom_ yakın arkadaşım böle pirinçunlu uzun süren tok tutan mama vererek bırakmıştı. Uyumadan önce verdi bütün gece kalkmadı cocgu
sedaozdemir nazlimom_ Her uyandıgında meme vermeyın,acıkmıyor kı🤭 Gerı uykuya dondurmeye calısın,destek edınmıs onu. Bır sure sonra uyanmıcak Ben her uyandıgında vermedım uykuya gerı dondurdum artık sadece gece 1 kere emıyor 9 aylık.
Umutveannesi nazlimom_ uyanması açlıktan değil alışkanlıktan maalesef. 11,5 aylıkken kendi bıraktı oğlum. 15 gündür kalmıyor çok şükür beni uğraştırmadı bıraktırmak için 😂 her uyandığında meme vermeyin uykuya döndürmeye çalışın bir hafta zorlar sizi ağlar uykuya direnir ama bu şekilde bırakır
Mommqueen nazlimom_ ben kesmedim valla 21 aylık gecede bi kere süt içmeye kalkardı omuda kendi kendine kesti 1 hafta oldu 🥲
sedaozdemir Nedirbuyani4022 pış pış pat pat yapıyorum eğer hala ağlıyorsa bir kucağıma alıp sakinleştirip geri koyuyorum bu döngü böyle devam ediyor bir şekilde pes ediyor