ehlenmomyy Merhaba arkadaşlar uzun zamandir begendigim bi gözlük var fakat alip almamakta kararsizim kullananlar yazabilirmi kaba bir gözlükmü acaba yüzüm oldugundan küçük. Yorumlarda kucuk yuze uygun diyende var degil diyende kararsiz kaldim yardimci olurmusunuz🙋♀️ https://imgyukle.com/i/Q3sN3c
plajterligi ehlenmomyy gözlükler denenmeden alınmamalı diye düşünüyorum. Benimde yüzüm küçük denemeden almıyorum çünkü belli olmuyor hangisinin iyi durup durmayacağı
ehlenmomyy plajterligi daha önce katrenin zeyliden yuzume uygun önerdiler memnun kaldim bu trendyolda oldugu için satici uygundur dedi ama yorumlardan dolayi bilemedim
ehlenmomyy BuzluKahve gratisten 60 70 e aliyordum. Durumum olmasina ragmen. En son katreninzeyliden 240 a aldim ilk defa. Neden olmasın küçümsenecek bişe yok orjinal demedim zaten.
Mdorukkk BuzluKahve parası yoksa alır hanımefendi. Varsa da keyfi de alır. Kadın size onu sormamış yorum çok saçma
NariNariKiminYari BuzluKahve gözlük takmaktan nefret ederim genelde saçıma takarım ama fotoğraf çekilirken gözüme takarım bunun içinde yüzde duruşu önemli maddi durumu yeterli olmayanlarda güzel duruyor diye alıyor bu fiyatlara herkes binlerce lira veremiyor maalesef