Mariaumay Merhaba hanımlae kızım 7.5 aylık diş hala çıkmadı merhaba anneler sabahları 3 tane cici bebe yumurta sarısı lan ne ver ya lor peyniri pekmez azıcık zeytinyağı ve prinç onunda muhallebi gibi yapıp karıştırıp veriyorum başka neler verebilirim 😊
ayse01_alparslan Mariaumay bende sabahları onları veriyorum altı buçuk bizimkinin de dişleri yok daha çorbada verebilirsin arada ben bide yulafta veriyorum arada sabahları muhallebi in yerine yulaf yapiyom iki cici bebe yumurta sarısı lor bide
Mariaumay ayse01_alparslan o gün yulafı bende verdim yemedi un haline getirip denicem bide ezdim ama yinede sevmedi😊 dişler çıkana kadar devam o zaman
Senem_sygl01 Mariaumay yulafı pişiriyorum elma rendeleyip cici bebe yada pekmez koyuyordum severek yiyor elma yerine bazen de muz koyuyorum
peloser 7.5 ayda pancake, fincan kek falan da verebilşrsin. Omlet yapabilirsin tarhanalı lorlu.avokado ekleyebilirsin.
Mariaumay peloser işte dişi yok ya tutabilir miyim küçük küçük versem ama ava koda ile cici bebe yumurta sarısı pekmez karıştırıp veriyorum 😊
peloser Mariaumay dişe gerek yokki. Onlar zaten damaklarıyla eziyorlar. Yumuşak olsun yeter. Emin olun damakları diş gibi hem bence alıştırmaya başlayın. Ezemediklerinde öğürüp çıkarabiliyorlar önwmli olan da bunu yapabilmesi.