Betul1607 Kızlar bebeğimin henüz dişi çıkmadı 10 aylık kafama takmıyorum ama merak ediyorum ne zaman çıkacak
lyl0742 Betul1607 4.ayda belirtiler başlamıştı 7.ayda ilk dişleri çıktı 10.ay geçmi bilmiyorum gerçekten doktorunuza danıştınız mı
Betul1607 lyl0742 18.aya kadar normal diyor ama merak da ediyorum ne zaman çıkacak acaba bide geç çıkınca sorun olur mu
Wolverine Betul1607 geç değil bence 4. Ay erken (: 9.ayda başladı 18 aya hepsi bitmişti çıkarmıştı. Zor çıktı dişleri ama sancılı bir surecti
Betul1607 Wolverine valla bende hani geç olsunda hiç olmasın kafasındayım ama işte annelik merak ediyorum
Catloverr Bizim 6 aylıkken alt dişleri çıktı şu an 8 aylık üst dişleri çıkıyor çok huzursuz biz de çok erken çıkardık erken çıkan diş iyi olmaz diyorlar ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
peloser 7+20 de çıktı alt iki diş. Şimdi üstler çıkıyor bekliyorum Çıkar merak etmeyin.Geç değil bence.
Betul1607 peloser ya sağ da sol da bebe olunca görüyorum dili çıkanı bnde merak ettim valla kıyaslama değilde işte annelik işte anlarsınız
Hamzaninannesi1411 Betul1607 tam 6 aylıktı çıkardığında . 10 aylık biraz geç gibi geldi hiç mi yok dişi doktorunuz ne dedi sordunuz mu
Neslihan_46 RobinScherbatskyy belirti oluyor mu acaba diş çıkarken benim oğlum 5 ay 25 günlük 3.aydan beri elleri ağzında elini ağzından çekiyorum beni ısırmaya çalışıyor tükürüyor son zamanlarda diş çıkaracak diyorlar ama neredeyse iki aydır böyle
Profanne Betul1607 ilk oglum 7 aylıkken ikinci oğlum 8 9 arası cıkardı ilk dişini acele etmeyin 1 yasında bile cıkaran varmıs