Nehir-Poyraz alintugce34 e devletten ptt üzerinden yatan şeklinde bakın orda gözüküyorsa gidin. Hala gözükmüyorsa 144ü arayın söyleyin
Neslihanyagmur alintugce34 evet ben alıyorum sorun olduğu için öyle dediler ben bizzat kendim görüştüm yetkiliyle devlet yatırdığı için gecikme olabilirmiş
alintugce34 Nehir-Poyraz gözüyor gıttım onlara sisteminde yok ve TC son hanesine kadar dağıtılıyormuş
MinnakAsel Sedacyln kız benimde 6 ile bitiyor bugün çektim itibar etmeyin derim PTT kurum ödemelerinde bakın yarın sabaha doğru
Patatesimm MinnakAsel bende anlamadim ya çoğu kişi kimlik numarasına göre alınıyor diye kiminde yok kiminde çekmiş para ben hala tabi sisteme giremiyorum
MinnakAsel Patatesimm ya dün gece denedim sahurda yine giremedim malesef sabaha doğru denediğimde sisteme girebildim PTT kurum ödemelerinde görünüyordu benimki ona güvenerek gittim şükür ki aldım boş dönmedim
MinnakAsel Sedacyln kuzum sabaha doğru veya gece ara ara bak düşünce git PTT kurum ödemelerine öbür türlü vermiyorlar sanırım PTT ile bir sıkıntı var kısım kısım düşüyor sisteme bir çok insan boş döndü
Nehir-Poyraz cananata01 e devletten başvuru yapıyosunuz sosyal güvencesi olmayan geliri düşük ailelere veriliyor şartlar uygun olanlara
Boran01 Sedacyln bende ilk defa hesabıma aktardım ama 2. Defa herkes dedi hesabin bir anda bloke olursa paran boşuna gider