Tugbanur 56 günlük bebeğim var. Dun kakasını hiç yapmadi. Bugün de bu saate kadar hiç yapmadi normal de her gün düzenli bi şekilde kakasini yapmadi. Endişe ediyorum ne yapmam lazım önerileriniz neler
Brcbrc Tugbanur bizimki de yapmıyor 4 gündür bugün doktora sorduk normal dedi bir haftaya kadar. Poposuna masaj yapın dedi küçük parmağınızla az içe doğru uyarın dedi azcık yaptık biz bakalım işe yarayacak mı
Tubiyy Tugbanur tatlım kulak çöpünü zeytin yağla ve poposuna birkaç defa sok çıkar sonra kakkasını yapar .
Deletedmom0091 Tugbanur benimde öyleydi seninki kadarken hergün 2 3 bez alırdım artık haftada bire kadar çıktı bayadır 1,5 aydır öyle Sudan 3 ay 15 günlük ama birbproblem yok hiç Bişey yapmadım
Masalinannesiii Her gun yapmayabilir cok normal anne sutu iciyosa 10 gune kadar normal yapmayabilir zaten canim korkmana gerek yok benim kizim hic yapamiyo meme mama veriyorum 3 4 gun yapmadigi oluyo
Tugbanur Masalinannesiii çok endişeleniyorum gazi ni çıkartıyor gece uyumadan önce mama veriyorum sadece
Tugbanur Brcbrc pamuğa zeytinyağı sürüp yaptım mamasına az bişey damlattim ama bi faydasını göremedim
Brcbrc Tugbanur biz akşam kulak pamuğu ile yaptık tüm kakasını çıkardı çok şükür bir kaç kez sokup çıkarın çöpün ucu kakaya değsin korkmayın
Bebekom22 Tugbanur 40 günlük olduk ilk günden beri sütüm az meme artı mama veriyorum sma comfort kullanıyorum
Nes94 Tugbanur benim kizimda mutlaka yapar ilk öyle olunca korkmuştum bazen olabiliyo 2 günde bir yapabiliyor normal canim
ArEyMu Masalinannesiii bizimki de öyle ama ben her şeyi denedim denemeye de devam ediyorum çünkü çok fazla ağlıyor nefesi falan kesiliyor hatta bazen
Masalinannesiii ArEyMu kulak cubugu kesin cözüm kesin -- Bayagi sok poposuna pamugunu tamamen yokla boyle asagi yukari ozaman gazda cikariyo yapiyoda