Gamzeren13 Merhaba anneler bugün aldım bu ilacı oğlum 4 ay 12 günlük sağlık ocağının verdiklerini kullanmicam artık kullananlara bir kaç sorum var yanıtlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler 😉☺️ 1.ne kadar vermeliyim kg ya göre mi ? 2.vermeden önce ve sonra ne kadar aç kalmalı sadece anne sütü alıyor bebeğim 3. Kutusunda ki gibi hazırladım buzdolabında mi bekletmeliyim soğuk mu vericeZ yani 😏 4. Dişlerimiz yok henüz ama damaklarını silmem gerekiyor mu?
nilveannesi Gamzeren13 ‘ günde 1 defa 2 damla veriyoruz aç ya da tok fark etmez ‘doktorumuz böyle dedi. Yeni 40 ımız çıktı . Öyle kusma falan yapmadı. Oda sıcaklığında tutuyoruz
ozgesel1seyler Gamzeren13 ben sut ictikten 45 dakika sonra veriyorum. Kilosuna gore 5 kiloysa 5 damla 6 kiloysa 6 damla 7 kiloysa 7 seklinde dedi kullanilacak diye onerdi bizim doktorumuz ben dolapta sakliyorum soguk veriyorum izmirde yasiyoruz biz burasi biraz sicak oldugundan hic isitmadim hep oyle soguk verdim ama tercih meselesi tabi. Damagini silmeye gerek yok zaten sut aromali dise damaga leke yapmiyor
SerpilG Gamzeren13 ben hiç dikkat etmedim aç tok vermeye. Aklıma nezaman gelirse veriyorum. 6 damlayla başlattı Dr artık 7 damlaya kendi fikrimle çıkarttım 😀
Xmerve Benim bebeğimde 4 ay 10 günlük , gecen hafta gittigimiz kontrolde sideferi önerdi rahatlikla içebilir paraben yok dedi . Şuan icin iciyor hatta icmekte zorlanirsan sütüne damlatip o sekilde de icirebilirsin dedi doktorumuz.