Uykusuzkoala Huma_kus34 ay ne zaman belli oluyor ki düz tabanlık eşim düz taban 6 aylık kızıma da bence düz taban diyor. Sizinki kaç aylik?
Neslihan66 Huma_kus34 çocuklar belli bir yaşa kadar genelde düz taban olurlar yani bu ileriki yaşlarında belli olur düz taban olup olmayacağı..:)
Ozgebrar2019 Huma_kus34 Kızımda şuan 3 yaşında düz taban gibi ayakları. Ama sanırım 5 yaşa kadar normalmiş. Ben normal ayakkabı giydiriyorum rahatsız olduğunu hiç söylemedi kızım 🤷♀️
Bmom Huma_kus34 3 yaşına kadar her bebek düz tabandır 3-4 yaşından sonra belli olur ayakkabıları ortopedik ve yüksek olması gerekiyor düz ayakkabı iyi değil
Huma_kus34 Ozgebrar2019 oyelyse iyi bende ayakkbı alıcam öyle özel varmış ondan alıyım düzeliyor dedıler
Neslihan66 Huma_kus34 yok her çocuk düz taban doğar .. yaşı gittikçe 3 4 yaşında belli olur..:) yani araştırın isterseniz sizde..:) ama ben böyle biliyorum..🫶
Elifmm Benim kızımda düz taban eşim düz taban oldugu için genetik galiba ayakkabılar ona göre aldım ama düzelmedi malesef
Elifmm Huma_kus34 ortopetik cukur kısmı daha fazlaydı ayakkabının bizimki düzelmedi ama sizinki belki düzelir benim kızm şimdi 7 yaşında
Elifmm Huma_kus34 işk 1 yaşına kadar düzelir dendi yürümeye başladıktan sonra 2. Ayakkabısoydı galiba aldık ama düzelmeyecegini genetik oldugunı anlayınca şimdi daha tahat ayakkabılar tercih ediyorız yumuşak ayagını agrıyitmayacsk