AlyaKrm Merhabalar Dyson kablosuz süpürge almak istiyorum ama hangi modeli tercih etmeliyim. V12 hafif ve kullanımı çok rahat geldi fakat haznesi çok küçük. V10 iyi gibi. V15 de haznesi iyi fakat ağır gibi geldi kararsız kaldım. Hangi modeli kullanıyorsunuz
didosdeniz AlyaKrm V15 kullanıyorum annemler de V10 var ona göre ağır tabi ki ama yormuyor ömürlük bir süpürge V15 almanı tavsiye ederim
AlyaKrm Kuzeymomss peki tüm evi süpürmeye yetiyor mu haznesi. Benim ev 150 m2 yeter mi kararsız kaldım
Erva42 V15 kesinlikle. Ağır felan değil bence 52 yaşındaki annem bile çok rahat kullandığını söylüyor
Ogulluana AlyaKrm teknoloji her geçen gün değişiyor almışken son modeli almalısınız v15 kulllaniyorum memnunum.
Kuzeymomss AlyaKrm evim 110 m2 falan, yarısı bile dolmuyor ki zaten maxa geldiğinde temizlenmesi gerekiyor haznenin
efesraa AlyaKrm v12 kulanıyorum hafif bi sıkıntı yaşamadım tetıge basmak bence zor olur die düşündüğüm için v15 almadım , v12 haznesi küçük evet evin büyüklüğüne göre yetmediği durumda çırpıp devam ediyorum
Mommqueen AlyaKrm v10 kullanıyorum çok memnunum v15 almıcaksnz keanlikle v10 diğerleryle işlevi aynı çünkü
Aysekmc AlyaKrm sorunuza tekrar yanıt yazmak istedim v15 sonunda stoklara denk gelip alabildim mükemmel bir süpürge gerçekten o ışığına hayran kalanlardanım. Evet biraz ağır geliyor ilk elinize alınca ama hareket kabiliyeti çok kolay o yüzden çabuk alışılacak gibi gözüküyor. Evde kedim var çekim gücü çok iyi gerçekten ev hiç süpürülmemiş gibi hissediyor lazer ışığı 😀