Bmolo Kızım 20 aylık ön dişinde siyahlık var o demir kullanımı sonrası oldu fakat sarılıklarda var dişlerinde bu çürüme başlangıcı mı oluyor beni aydınlatabilir miisniz çok huzursuz oldum fırçalamaya da çalışıyorum izin verdiğince😣
Srpslk Bmolo dış hekimi değilim ama 10 senelik dış hekimi asistaniyim. Demir damlasindan oluyot onlar çıkmaz dişleri dökülecek yerine yenisi gelecek telaş etmeyin fırçalamaya dikkat edin benimmoglumunda on iki dişi sarı hafiften ama adam akıllı fircalatmiyor midesi bulanıyor 7 yaşından 12 yaşına kadar yenilecek o ana dislere çok iyi bakmak gerekecek
Alimmihrim Bmolo bende dişçi değilim ama kızımın 18 aylıkken dişleri karardı. Çok tedirgin oldum hemen çocuk diş hekimine gittik. Çürüme yok dedi. 6 ayda bir kontrole gelin dedi. En son 2 yaşında gittik. Yine çürüme yok dedi. Takipteyiz. Takibi bırakmayalım dedi doktor çürüme başlarsa çok hızlı ilerler kurtarmak zor olur dedi. Gece emmesi yapaliyormuş.
Bmolo Srpslk birkaç dişi sarı kızımın aynı yemek kalıntısı gibi duruyor bende çok zor fırçalıyorum ağlıyor katılıyor resmen çok zorlanıyorum 😣 curuyecek diye aklım çıkıyor
Ricitos Srpslk merhaba. 4.5 yaşındaki oğlumun alt 2 süt dişi sallanıyor. Erken mi sizce, ya da normal mi ? Az önce farkettim biraz telaşlandım açıkçası.
Srpslk Ricitos biraz erken ama sert bişi gelmiştir belki bı diş hekimine gösterin yinede siz bazı cocukar erken dökuyor dişleri artık herşey yapaylasti doğal bişi kalmadı cocuklarin hormonları herseyleri degisti
Ricitos Srpslk merhaba, dişi düştü hemen 2 hafta içerisinde diğer alt dişi de düştü, yenileri de geldi. Çok enteresan gerçekten. İlk dişleri de 6 aylıkken çıkmıştı, kemik gelişimi biraz önde, sanırım ondan oldu.