Milaa07 Kızlar evde kiwi model pompa var deniyorum ama çok az geliyor göğüslerim süt dolu çok ağrı ve ateş yapıyor bosaltmaya calısıyorum yarım saatte 30ml anca sağabilfim normalmi bu yoksa bişeyleri yapamıyomuyum
Keremikobayky Milaa07 pompa doğru çalışmıyor olabilir o kadar doluluk hissediyorsanız çok daha fazlası sağılabilmeli
CmreKSidar Milaa07 aynı model bende de var ama çok kaliteli değil ama iyi sağıyor memnun olmayanda çok ama bilemedim
tubaks Milaa07 ateş yaptıysa doktora gidin antibiyotik başlatsın bende aynı durumu yaşadım maalesef antibiyotik içmeden geçmedi ayrıca elle sağmayı da deneyebilirsiniz bir de lahana yöntemini araştırmanızı tavsiye ederim
zeynep8ecrin Canım gece dene bende öyleydim elektrikli aldım boşa para verdim meğerse çocuk memedeki sütünü tamamen alıyormuş sağmaya kalmıyır gece 3-4 saat emmeden ıyuyunca sağıyodum geliyordu sağarken de aşağı doğru masaj yap göğüslerine geçer umarım
Esraerol-geldi Milaa07 sıcak duşta göğüsüne bastırarak masaj yapın duştan sonrada dayanabileceğin ısıda havluyu ısıt tada tülbent göğüsüne sar lahana da iyi geliyor kaynatıp yaprağını göğüsüne koyuyorsun ağrıyı ateşi alıyor
Lalekalbur20 Milaa07 göğsünüzü ıslatıp öyle sağım yapın. Kuru göğüsle az sağılıyor ama ıslak olunca daha güzel vakum yapıyor makinalar.