kbra-10 arkadaşlar aşınin yan etkisi var mı nelere dikkat etmem gerekiyor bebek huzursuz oluyor mu yani mesela o gün akşam biz dışarıda olucaz ama biraz tedirginim dışarıda olacağım için
Yigitefeninannesi_ kbra-10 ağızdan verilen bi damla herhangi bi yan etkisi olmadı olucani da sanmıyorum
berosunannesi kbra-10 bizde oldu valla neticede ağızdan canlı virüs veriyorlar 1 hafta huysuzluk sürekli ağlama ishal bide 1 haftada 10 yıl yaşlandım ama herkese yapacak diye bisey yok tabi
Shaggy kbra-10 benim bebeğimin klasik huysuzlugu olduğu için hergun bilemedim extra huysuzluk yapar mı☺️ ama sanmam yani sadece aç götürmeye dikkat edin ve doktor da biranda vermesin aşıyı bizimki ilk ay kusmustu
120720 kbra-10 Biz bugün yaptırdık doktorumuz yan etkisi sadece kabızlık yapabilir dedi o kadar zaten ağıza damlatıyolar ilaç gibi iğne değil
kbra-10 @120720 @Shaggy @berosunannesi @DesorLiviya @Yigitefeninannesi_ hepinize teşekkür ederim inşallah bizde de bir sıkıntı olmaz z ufak tefek yan etkiler yani öyle büyük bir şey yok anladığım kadarıyla
gulerm Bende bugün yaptırdım gaz problemi ve ishal yapabilir dedi. Biraz gaz sancısı olur gibi oldu ama şimdilik iyiyiz
sevil55 kbra-10 Bizde oldu yan etkisi aşırı huzursuzluk ve beslenmeyi reddetme bir hafta süren isal yaptı ikinci dozu yaptırmadım sakin ve rahat olan bebeğim o gün sürekli ağladı
Boran01 Sağlık ocağında 6 aylık aşısı yaptırdım. Ağızdan bi damla verildi acaba o muydu rota virüsü aşısı
AliEymenmoms kbra-10 bizde bi seferlik bi bez tasiran ishal durumu oldu ebe de demsti ishal yapabilir diye ilk doz da oldu ikinci dozda onu da yasamadik