Mrvebyds Merhaba kızlar 3,5 ay önce doğum yaptım ve 1 ay önce falan spiral taktırdım diyet ve spor yapmak istiyorum kilo vermek için sizce spor yaparken spiral kayar mı? Taktırdığımdan beri içim rahat değil ya kayarsa ya düşerse diye 😂
1gunes Mrvebyds merhaba spiral taktırmak için regl olmayı mi beklediniz yoksa regl beklemeden takılıyor mu? Bende taktırmak istiyorum 48 günlük oldu bebeğim. Bi de acı sizi oluyor mu tartışma esnasında?
Tugbatuba Mrvebyds hayırr canımm o öyle hemen kayan bişey değilki hem kaysa bile o kendini hissettirirki karın agrısı ve kanamayla doktorum banada öyle demişti ben kayarmı die korkmuştumda
Portologg 1gunes post sahibinin cevabini bekleyeyim bende senin gibi merak ediyorum taktirmak istiyorum
Tugbatuba 1gunes merhaba eğer adetliyken giderseniz daha iyi olur rahim aşağıda olcagı için doktorun ekstra alet kullanıp aşağı çekmesi gerekmiycektir daha rahat takılır ve çok fazla acımıyo adet agrısı kadar bişey oluyo oda doktor spirali yerleştirene kadar en fazla 1 dk belki değil bile
Mrvebyds 1gunes regl beklemeden de takılıyor kan testi vermiştim. Doğumdan sonraki ilk regl imdi haberim yoktu spiral taktırmadan 1 gün önce regl oldum şansıma 😂 ama regl iken daha kolay takılıyormuş öyle dediler :)
glcn1990 1gunes ben Cuma günü regl olmadan taktırdım abartılacak bi ağrı olmuyor adet sancısı gibi kaşık ağrın oluyor o kadar
1gunes Portologg 40.gün kontrolümde doktorum ilaçta önermedi direk eşin korunsun dedi spiral taktirirsan da 3 ayda 6 ayda 1 kontrol ettir dedi. Nasıl korunacagiz bilmiyorum 🥺
Mrvebyds Portologg hiçbir acı ağrı olmuyor asla . Taktırdıktan 1-2 saat sonra hafif bi kasık ağrısı oldu ama çok zorlamadı ağrı kesici içtim geçti :) düşünmeden taktırın derim:)
Mrvebyds Lalalac benimde ablam spiral ile kaldı hamile ama taşınma zamanındalardı ve ağır kaldırmış orada da birden kilo verince doğal olarak kaymış ve düşmüş hamile kaldı🥲
Mrvebyds Portologg yani o kısmın dar veya genişliğine bağlı canım :) ama her türlü bi rahatsızlık hissediyorsun acı değilde
Portologg Mrvebyds canım birde bütün aile planlamasindaki doktorlar kadın mı yoksa sansina kim gelirse mi