kelebegin_annesi Kızım 29 aylık tuvalet eğitimine başladık kakası gelince hadi tuvalete yapalım diyorum hayır yapmicam tuvalete diye ağlıyo asla götüremiyorum nasıl alıştırabilirim bilmiyorum varmı önerisi olan
Ebeanneee kelebegin_annesi teo kakasını yapıyor diye bir okuma kitabı var çok yardımcı oluyor denemenizi tavsiye ederim
-Ozge- kelebegin_annesi henüz tecrübe etmedim fakat kakası ile vedalaşmak gerekiyormus yani çocuklar kakayi vücudunun bir parçası bir organi gibi gördüğü için kaybetme korkusuymuş mesela kaka şimdi annesine kavusucak hadi el sallayalım gibi oyunlarla alıştırmak gerekiyor diye biliyorum
Adababy kelebegin_annesi benim kızımda 2 hafta oluyor başlayalı ilk 3 gün yapmaktan korktu kakasınj görünce anlattım kakanın ne olduğunu ve çişi yaptıkdan sonra bay bay deyince kakasınada bay bay dedi ve rahatlıkla yaptı kakanın ne olduğunu anlattın. Ve korkuyosa zorlamayın kakayı yaparken alışana kadar elinden tutun yanındayım deyin sizden güven alsın. Eğer yapmaktada zorlanıyorsa kuru kayısı yedirin patır patır çıkarıypr 😄