Esma1993 11 gunluguz ama sariligimiz hala devam ediyor kan uyusmazligimiz var oda yukseltiyormus sariligi goz kenarlarida sari cildi ilk zamankine gore degil ama gozlerde var hala en son gozden mi cekiliyor sarilik
kizcegunes Esma1993 bizim de kan uyuşmazlığımız var. Küvözde yattı başka bir sebepten bugün kontrole gittim 8 günlük olduk. 13.45 çıktı bilirubini. Mama da veriyor musunuz bana kuvözdeki hemşiresi mama da önerdi günde 3 kez daha hızlı artırıyormuş ve koruyormuş sarılıktan. Sizin kaç değeriniz?
1aysekaplan Esma1993 sürekli emdir canım benimkide gözden bitmişti ama ben çok emdirdim ama bizimkinin sairiligi çok yüksek değildi meme vercegim zaman hemen uyanirdi eğer uyanmiyosa üstünü çıkar öyle emdir ama zorla tek çaresi bol bol emzirmek
Ahilal Esma1993 canım sarı yazma felan hep yalan benim kardeşim de olmuştu mavi yazma koyu mavi olucak bebeğim üstü onla ört beşiğinin üstünü onla ört bir de gece mavisi lamba al bebek uyurken tak kalktığı gibi çıkar valla hiç bir şeyi kalmıyor biz öyle atlattık çabuk da geçti ve sık sık emdir
kizcegunes Nsedozkn nasıl uyandırıyordunuz ya saat başı? Bir de ne kadar emiyor ki saat başı kalkınca
Esma1993 kizcegunes biz 17.4tu gecen hafta hastanede yattik cikisimizda 6ydi sariligi 2 gun sonra tekrar gel dedi onda da 10.8 cikti gecmiyor bir turlu mamayi ne siklikla nasil verdiniz
Esma1993 kizcegunes uyanmiyor sarilik uyutuyor cocugu ya zorla kendim ugrasip uyandirmaya calisiuorum onda da kendi uyanip ictigi gibi icmiyor
Nsedozkn kizcegunes bizim değerimiz baya yüksekti o kadar zor uyanırdı ki topuklarını masaj felan 1 saat sadece uyandırmaya çalışırdım doktor 1 damla bile içse önemli demişti sürekli yaptım 2 puan biriden düşmüştü doktor bile şaşırmıstı tek çare bol bol emzirmek
Ebeanneee Esma1993 sarılık ilk gözde başlayım en son gözden çekilir benim bebeğimde 40 gün sürdü yapmanız gereken tek şey sık sık emzirimek 2 saatte bir mutlaka emmeli talebi daha önce ise de emmeli git gide azalacaklır bilurubin seviyesi yavaş yavaş kaka ve çiş ile vücuttan atıkdıkça azalır
kizcegunes Ebeanneee hastaneye yatmadı di mi hiç? 40 gün uzun bir süre çünkü. Bir de nasıl kaldırıyordunuz uykudan?
Ebeanneee kizcegunes Kusura bakmayın mesajı yeni gördüm hastaneye yatmadı değeri o kadar yüksek değildi ancak uzamış sarılık olduk ve çok uzun sürede attı vücudundan çıplak emziriyordum sürekli uyaran veriyordum ve 2 saatte bir emzirmek için elimden geleni yaptım alarmlarla geçti sürekli