newmom15 3 ay önce doğum yaptım 63 kilo ile hamile kaldım 61 e düştüm doğuma 72 kilo ile girdim. Dogumdan 20 gün sonra 62 kiloya kadar düşmüştüm ama emzirirken sürekli acıkıyordum tekrar 2 kilo aldım ama bende malesef basenden kilo alma problemi var ve şuan kendimi çok kötü hissediyorum sanki çok çirkinim eşim beni artık beğenmiyo gibi düşüncelere dalıyorum ama asla eşim öyle biri değil ben kafamda kuruyorum. Hamilelik öncesi de zaten kilom az değil 55 56 kg benim için ideal yani toplamda 10 kilo kadar vermem gerekiyor.Daha önce hiç kilo vermek için ugrasmadim bekarken en fazla 52 kilo oluyordum ve şuan nasıl zayiflicam bilmiyorum bana önerileriniz neler olur bir an önce zayıflamak istiyorum( tabi sütümü azaltmadan,çünkü zaten çok az)
Asyaveannesi04 newmom15 52 ile hamile kalıp 73 ile doğuma gittim doğum sonrası 67 oldum 6 ay hiç önemsemedim, sonra bir verdim tam verdim 54 kiloyum şuan hala emziriyorum ekmek hamur işi yemiyorum akşam 6 dan sonra aşırı yemek yemiyorum
dikkatbebekvar newmom15 hayatımda hiç böyle göbegim olmamıstı.Sezeryan oldum. O kadar rahatsızım ki bu durumdan. Ama nasıl vericem bilmiyorum. 4 aylık coook zor bi bebegim var. Sabaha kadar emiyo acıkıyorum. Özellikle tatlı cok cekiyo canım. 😔🙄
Adababy newmom15 60 kilo hamile kaldım 81 ile doğuma gittim 2 haftada 67 e indim kendiliğimden. 6 ay sonra aralıklı oruç ile 54-55 oldum 1 ay içinde . Sizin yapacağınız bol bol su içmek günde 3 lt su için sağlıklı beslenin kahvaltınızı 2 yumurta haşlama peynir zeytin salata domates kaşar olsun ara öğünde tarçınlı türk kahvesi 2-3 ceviz olsun akşam yemeğinş en geç 6 bucuk yapın 6-7 yemek kaşığı kadar koyun tabağınıza yani porsiyon azaltın 6 buçuktan sonra hiç bişey yeme sadece sıvı içebilirsin su kahve gibi akşamda 11 gibi uyuyuyun düzeniniz olsun uyku düzenininiz sağlıklı olursa kilo veriminizde o kadar sağlıklı olur gece 1-2 ye kadar oturursan acıkırsın sabahta 9 da kalkarsın kahvaltıya kadar 1 lt su içersin sonrasında kahvaltı faslına geçeersin kahvaltı önce 1 lt su içmenin sebebi su tok tuttuğu için iştah azaltıyor. Dediklerimi uygularsanız 2 ay da 5-6 veya 7-8 kilo verirsinşz geride almazsınız ekmek şeker tuz yemediğiniz sürece
Cimcikbasan 9 aylık bebeğim var. Bol bol emzirdim bol bol yedim tabu kilo veremedim aksine kilo aldım. Bu satırları 79 kilo olan bir anne olarak yazıyorum. Hamile kalmadan önceki kilom 57 idi. Diyetisyene gidiyorum, evde veremedim
newmom15 Asyaveannesi04 ya emzirsem bende vericem de sütüm az arttıramadım bir türlü haliyle kilolar gitmiyor
newmom15 superkahramanbiranne bnmde hiç biri olmuyor yazlık siyah tonik kışlık siyah kazak bu ikisi dışında bisey giymiyorum Siyah giyinmekten ruhum karardi
newmom15 dikkatbebekvar bnde ya hamileyken 1 kez olsun tatlı asermedjm şuan sürekli tatlı yiyorum canım istiyor
newmom15 Adababy kesinlikle deniyicem Bulaşık yıkarken balkon kapısında yansimama bakıyorum da Got göbek almis başını gitmiş.Siz yürüyüş falan da yaptınız mı Bubarada korsede kullandiniz mi
dikkatbebekvar newmom15 evet ben hamileyken 8 kilo aldım hiç fazla yeme istegim olmadı. Dogumdan bi hafta sonra 8 kiloyu vermiştim 3 kilo aldım emzirirken ama 10 kilo fazlam var nasıl vericez böyle. Tatlıya karsı koymak cok zor halbuki bu zamana kadar o kadar düşkün değildim
Tb2768747 newmom15 doğum yaplı 2 ay oldu 53 kilo ile hamile halim 70 ile doğuma girdim şuan 56 olmuşum bel bölgem kalın biraz daha erimem lazım pantolonlar sıkıyor yine ben 7den sonra yememeye dikkat ettim zaten tatlıyla aram yok ekmek ise tam buğday en fazla iki tane spor yok 3. Aydan sonra Plates düşünüyorum
Adababy newmom15 hayır hiç bişey yapmadım. Yürüyüş yapmaya vaktim vardı ama bebekle tek çıkamadım evimiz yüksek asansör yok kış ayıydı bebenle oynayınca hareket oluyo zaten korsede kullanmadım göbek duruyo spor yapmadan gitmez ama ne kadar zayıf olursan ufakta olsa ayva göbek kalıyo dümdüz olmasını bekleme şöyle ki 60 kiloyken spor yaptım yağlar kasa döndü spordan sıkılan insan olduğum için 2 hafta yaptım bıraktım kaslar tekrar yağ oldu o yüzden 55 kiloya in dümdüz fizik olsun sporla bıraktığında sağlıklı beslenirsen kilo almazsın