Mom09 Ne zaman tamamen düzelecek bu göğüsler ya 58 günlük olduk hala hassasiyet ve üç beyazlamadan kaynaklı acı oluyor
Minikpirincim Mom09 gogus ucundaki beyazlamayi internette bi arastir canim bak. Patlatilmasi ve bosaltilmasi gerekiyor
Minikpirincim Mom09 almazsanda memedeki kanal ve bezeler sut dolar dikanir o gozenek mastit olursun canim allah korusun
Esmaozenn Minikpirincim aynı durumdaydım ben göğüs ucu silikonu aldım işe yaradı sana da onu tavsiye edecektim çok acı bişey allah kolaylık versin😟 istersen silverette göğüs kapağı aldım iyi geldi istersen bi sitesine bak çok memnun kalan var 🙂
Minikpirincim Mom09 evet canim. Ucunda beyazlik oluyor ya hani. O tikandigi anlamina geliyor goguste sislik ve agri yapiyor. Patlatinca icinden sutu alinca geciyor
Slalaylau Minikpirincim ben ayva çekirdeği jeli yaptım onu kullandum hem lansiloh hem onu kullanarak atlattım ayvanın çekirdeğini suda bi gece bekleyince jel kıvamını alıyor
arasmom Minikpirincim bende kullandım krem bir sürü ama geçmedi çok acıdı ilk başlarda 2 aylık oldu hâlâ acır alışana kadar geçmiyo maalesef krem kullanmayı bıraktım biraz daha iyi olmuştu