Esmasell Sma laktozsuz mama kullanan varmı kızlar kilo aldırıyor mu bu mama birde kaç Aylık bebek için bu mama ??
benkosarim Esmasell evet biz laktozsuz mama kullanıyoruz kilo aldırıyor diyet açma sürecini doktor yönetiyor o sebepten 1 yaşa kadar kullanılabilir çocukla alakalı bir süreç
Esmasell AFC laktoz intoleransımız var gazını sadece laktozsuz mama ile çıkartabiliyor fakat diyet mama olduğu için kilo aldırıyor mu merak ediyorum evet 0-6 ay arası diyor doktor bize 7. Aya kadar kullanabilirsin dedi bebeğim prematüre doğduğu için
Esmasell benkosarim Sma laktozsuz mama mıydı kullandığınız diyet mama olduğu için kilo aldırmaz diye düşündüm çoğu kişi de öyle diyor kilo aldırmadı diye
benkosarim Esmasell evet sma laktozsuz ile başladık çok zam gelince Bebelac laktozsiza geçtik kilo aldırıyor her söylenene bakmayın laktoz şekerdir tam diyet mama si değildir
benkosarim Esmasell evet sma laktozsuz ile başladık çok zam gelince Bebelac laktozsiza geçtik kilo aldırıyor her söylenene bakmayın laktoz şekerdir tam diyet mama si değildir
Esmasell benkosarim anladım teşekkür ederim başka çaremiz yok kullanmaktan başka zaten umarım çabuk geçer 😔