Tugce6117 Merhaba hanımlar 12 günlük kızım var fakat yüzünde hep kırmızı kırmızı benekler cıktı baska tarafında yok ..
Ocakalti Tugce6117 aynısı benim kızım da da oldu doktor kortizonlu bir krem verdi sadece 3 gün sabah akşam sür dedi. 3 gün kullandım ve geçti. Henüz yeni doğduğu için çevreye uyum saglamiyormus birde yünlü yada pelus vs giydirme kıyafetler de yapıyormuş
Kbetul Tugce6117 süt alerjisi canım kakasına bak sümüksü yapı varsa doktora git süt diyeti verir sana
lyl0742 Tugce6117 süt alerjisi canım bunlar bebeğim 2 Ayllıkken ki resimleri çok şükür zor lu bi süreçten sonra atlattık şuan 17 aylık
Meyge Kubradt aynı problem bizdedir var 4 aylığız alerji testi doğru çıkmaz dedi kendim diyet yapıyorum 3 ayrı doktora gittim bende bepantol kullanıyorum bi işe yaramadı şimdi başka bir doktora gidicem belki krem değişir
Kubradt @"Meyge"benim bebek de perşembe günü alerji testi verecek. Yine de krem sürdüğümüzde beri ufak tefek kızarıkları ve kaşıntısı geçti.
Mercosey Tugce6117 daha çok küçük canım normal. Bir tane güzel nemlendirici al geçer. Bizimkinin 2. Ayda geçti. Süt alerjisi falan da yoktu. Biz yaz bebeğiydik bir de yani sıcak oluyordu tabi haliyle