Leleyy Çok kötü baş ağrısı çekiyorum ne iftar nede sahur yedim niyet edeip etmediğimi hatırlamıyorum orucu bozup bozmamak arasında kararsız kaldım
Dlshnn3 Leleyy her musluman ramazanın başında 30 güne niyet eder yani dün gece niyet edip etmeniz önemli değil oruclusunuz eğer birşey yemeye kalkarsanız bu da orucunuzu bozuyorsunuz
boncukannesi123 Leleyy öncelikle bir şey yemediğinizi söylüyorsunuz yani orucunuzu da açmamış oluyorsunuz bir nevi anlayamadım, ama oruçlusunuz ramazan ayındayız ve her gün niyet etmiyoruz yeri geliyor ama o niyetle kalkıyoruz
hlyyklkk Leleyy orucu bozup bozmamak arasında kaldım diyosanız oruçlusunuzdur.. eğer sabah uyuyakalmışım bugün tutmayım deseydınız bence sorun olmayacaktı
boncukannesi123 Leleyy ay herkesin kendi hayatı kusura bakmayın ama sigara yerine yemek yeseymiştiniz keşke, bende içiyorum ama bilemedim tabi. Allah kabul etsin yinede
bluem Leleyy ben sahursuz tuttum icin ondan oraya odaklanamaadim yani niyet edip etmiyceni soruyr snmistim
Uffsananebeslk Leleyy ramazanın 3.günü filan benimde basım ağrımıştı. Niyetli olunca bozamadım, orucu bozmayacak sekilde su olarak kusmuştum hatta. Sonra basıma masaj yaptırdım kremle, cok iyi gelmisti. Sizde öyle deneyin yine olursa. Umarım olmaz.