Eslimebrar minikoglummmmm sizin PTT kartınız var mı peki ben yapıyorum hesaba aktarılacak bir kurum ödemesi bulunmamaktadır diyie
Nisaask Lincelemepls gittim para karta yatirilmamis. PTT kurum ödemeleri göstermiyor. Rezillik ya cokk ihtiyacim var 1 haftadır süründürüyor. Keşke bu paraya muhtaç olmasaydık ama yaşam şartları zorluyor
Nisaask Alparslan616161 benim bardaktan bosalircasina yağmur var ona rağmen gittim. Çekeyim dedim miktarı yazdım. Kartı aldım çekmedi sonra yine bakiye baktım para yokk. Şuan içim içimi yiyor acaba atmnin içinde mi kaldı diye
Deletedmom_78 Nisaask anneme de aynısı olmus kuUm smsddn mesaj olarak gelmediyse daha karta yatmamistirr
Merve_2712 Bende de ödeme hazır dir diyor ptt kurum ödemelerine girdim yatan bir şey yok anlamadım sonra 144 u ariycam bilgi için umarım yatar
Alparslan616161 Merve_2712 ptt ye gidip çekiyrmşn cnm kimliğe yatırmışlar emeklilerin ödemesiyle denk geldiği için yoğunluk varmış
Poyrazin_annesii Annem gıtmiş yatmış parası ama çekememiş. Ordakı adam demışkı artık tc’nin son numarasına gore ödeeme yapıyrz demiş. Mesela sonu 4 ve 0 la bıtanlere bugun vercez demiş. Buda yenı cıktı galıba
Poyrazin_annesii Deletedmom_78 dıgerlerıde diğer gunlerde gıdıp cekıcekmış işte bana cok saçma geldı. Geçen ay bole bısey yoktu
Alparslan616161 Merve_2712 ama yinede bekle çoğu insana yatmış çoğuna yatmamış bende şimdi gittimde ptt ye düşmemiş dedi