nazo58 Kızlar sağlık ocağının verdiği demir ilacını kabul etmiyor bebeğim kusuyor olduğu gibi.. Tok AC farkediyormu . anlamadım ki
nilveannesi nazo58 vegaferon’un içinde paraben olduğundan çoğu anne kullanmıyor. Zaten kabız da yapıyor o yüzden ben almadım ebe verdiğinde
Miniminnak nazo58 zaten kullanma vegaferonun paraben var içinde ferrum kullanıyoruz biz ..emzirdikten sonra da verebilirsin
Neslihanoner09 nazo58 aç vermeniz gerekiyor ben de yeni başladım beş gün oluyo hemşire eğer pek almam istemezse bi kaç damla pekmez ile ver dedi ama bebeğim alıyor sade veriyorum . O şekilde denegebilirsiniz
hayalperestbirealist Miniminnak ferrumda da paraben var diye biliyorum doktor bana yazdiginda bakmıştım. Ilk sayfada yazmiyor etken maddede ama 6.1. Maddede yazıyor paraben aynisi degil mi acaba. Ben almamıştım paraben var diye hata mi yaptım alsam mi acaba
metay5 nazo58 aç olması gerekiyo diye biliyorum benim bebeğimde kustuğu için doktorumuz ferrum fort verdi Birgün kustu sonra alıştı diğeri daha kötüydü doktorunuza söyleyin
nazo58 Ferro sanol die bi ilac yazmis doktorumuz surup bakalim ınsallah bunu da kusmaz yarin başlıcam 🥰
Drny nazo58 kullanıyoruz bu ilacı 20 gün oldu. Çocukta uyku düzeni kalmadı bunu kullanmaya başlaylı netten okudum herkeste ortak şikayet gece sebepsiz aglama sorunu huysuzluk. 1 hafta sonra de kontrolümüz var başka ilaç önerisi alıcam
nazo58 Drny baktım netten kullananlara denk gelmedim inş uykuyu etkilemez zaten duzenimiz yok😥 atak zamanına mi denk geldi acaba sizde
Aselks Bizim doktorumuz sidefer verdi onu kullaniyoruz hic bi problem yasamadik tadi da kotu degil sanirim hic rahatsiz olmadi
muge_tosun Doktorumuz ilaç kullanmaya karşı olduğundan hergün bir çay kaşığı üzüm pekmeZi vermemizin daha yararlı olduğunu bildirdi mantıklı kızlar siZde yapın derim