Rumukcum Yarın 2. Ay aşımızı olacağız tecrübeli anneler deneyimleyenler neler olacak bebeğimde? Huysuzluk tavan mı yapacak ne olacak çok korkuyorum zaten uykularımız yok hiç :(
dikkatbebekvar Rumukcum benim bebegimde hiçbi şey yapmadı ama 3 tane birden oluyo ve biri cok yakıyo o an 😔 canı cok yanmıstı. Tabi 10 sn sonra unuttu bile. Gece sadece bi ara 37 bucuktu atesi hemen calpol verdim onun dısında bişey olmadı. Gecen 4. Ay asısı oldu ilk defa o etkiledi ates olmadı ama gece uyumadı
srnglmftn Rumukcum benim oğlumda ne ateş yaptı ne huysuzluk halsizlik çok korktum bende olur diye ama şükür güzel atlattık içinizi ferah tutun 🙏😊
Theh Rumukcum biz geçen pazartesi olduk aşılarımızı. Herhangi bir huysuzluk,uykusuzluk ve ateş olmadı. Verem aşısı sonrası 3 gün banyo yaptıramadık sadece o biraz sorun oldu. Uyku süresini uzatıyor bizde banyo ,biraz sık uyanıp emmek istedi sadece.
Lylozzd Rumukcum size tavsiyem bebeğinizi sedyeye yatırıp soyduktan sonra hemşire aşıları hazırlarken bebeğin sol koluna ve iki bacağına tırnaklarınızla oyun oynuyomuş gibi ileri geri kazıma hareketleri yapın. Canını acıtmadan uyuşturun orayı sonra iğne gelince bi bağırıp susuyorlar anlamıyorlar iğne girdiğini. Bizde sadece halsizlik yaptı, kolumuzda gözünü kapatıp yatmak istedi sürekli uyumadı da. Ateş 37.2 ye kadar çıktı ama calpol aldık yine de nolur nolmaz diye, gerek kalmadı.
Nisatpc Valla çok şükür bizde hiçbi şey olmadı ama tedbir amaçlı calpolu evimizde bulundurduk sürekli ateşini ölçtük bi de bol bol emzirdim en iyi yöntem emzirmek
Rumukcum dikkatbebekvar yaa o aşı anında gerçekten canımdan can gidiyorr ona bişey olmasın canı yanmasın istiyorum.. allahtan ilacı var hemen emince sakinliyor minik kuzum benim
Eceasyaa Bizde uyku yapmıştı calpol verdim 8 saat arayla çok huysuzlanmıyor endişe etme. 40 gün oldu verem aşısını olalı dün kolu şişti nohut gibi kızarıklık oldu korktum hemşireye sordum olabilir normal ellemeyin dedi.
Rumukcum Eceasyaa bana bi umut ışığı oldunuz inşaallah benim bebeğimede uyku yapar.. peki banyo yaptırabiliyor muyuz o gün
Nisatpc Rumukcum evet mutlaka alın kafanız rahat eder hiç değilse 3 günde banyo yaptırmıyodsunuz hemşire size anlatır zaten
Bus1903 Rumukcum bize 2.ay aşısı günü verdiginde 1 gün önceden yıka 3 gün yıkanmıycak demişti bizde cuma günü gidicez 3 tane olması korkutuyo 🤦🏻♀️
Hndealnathn Ateşini takip edeceksiniz.her çocuğa göre farklı tepki verir. Bir bakmissiniz herşey yolunda gitmiş bir bakmışsınız ateş huysuzluk tavan aşıdan sonra 3 gün yikamiyorsunuz verem aşısı yapıldığı yere yani koluna su degmesini onermiyorlar çünkü
S2022 Rumukcum hayatm korkma bebekler sandığndn daha güçlüler her bebkte aynı etki olmuo,1 koldan 2 bacaktan olcak,eve gelince bi en kötü calpol ver ağrısı felan olrsa alır,ateşi çıkarsada 6saattw 1 çay kaşığı olcak şekilde verebilirsn,