saskinordekannesi Kızlar cerazette kullanmaya başladığımdan beri yüzümde kocaman irinli şişkin sivilce eksik olmuyor yan etkisi olabilir mi yaşayan varmı?
tombikdonerkankasiiskender saskinordekannesi ben 18 ay kullandım benşm de öyle sivilceler oluyodu özellikle sırtımda yanaklarımda normalde çok sivilce çıkmazdı başka bi ilaca geçtim düzeldi hepsi dianelle kullanıyorum şuan extra olarak akne tedavi edici özelliği varmış bu ilacın
Gkcylmaaz saskinordekannesi bende inanılmaz sivilce yapmıştı özellikle altın bölgemde (normalde yüzümde hiçbir koşulda sivilce çakmaz ergenliğimde bile çıkarmadım) ve çoktan sivilce geçmeden yerine yenisi çıkıyordu. Bende bu sebepten ilacı bırakmıştım
tombikdonerkankasiiskender saskinordekannesi evet zaten düşük dozajlı olduğu için emzirenlere öneriliyo tavsiyem kullanırken extra korunma yöntemi daha uygulayın doktor bana 18 ay çok iyi korunmuşsun dozajı düşük bu ilacın aslında demişti
saskinordekannesi Koz ekstra birşey kullancaksm niye ilaç kullanayım hahahaha ben sevmiyorum geri çekilme yada prezervatif ondan sormuştum bebeğim. Teşekkür ederim
saskinordekannesi Gkcylmaaz bende bıraktım şükür sivilceler 2 günde indi. Bende ergenliğim dahil hiç sivilce şubattan biri değilim