Zeyneb65 Çamaşır suyu ile gebelik testi duydum ve hemen denedim . Köpürür se pozitif köpürmezse negatif miş . Pozitif çıkti eskilerden gelen yöntem olduğu söyleniyor. Tabiki de hcg testi yaptıracağım. Fakat merak ettim sizce bu çamaşır suyu testi doğru mu 😊
alparslan_ve_annesi Zeyneb65 yaa ilkndefa duydum 😂 doğruluğu varsa bize de söyle de gebelik testine para yatırmak zorunda kalmayalım
Zeyneb65 Betul-doruk0 Bende ilk kez duydum ve cok şaşır dim gogleye yazınca direk doğru bilinen yöntem falan yazınca daha çok şaşırdım. Üstelik büyük başlikla çıkan yaziydi
Birdunyabircennetannesi Zeyneb65 Hayır ama mantıklı gelmiyor açıkçası yani kaset testler bile yanılıyor bu ne kadar doğru olabilir ki
Zeyneb65 Birdunyabircennetannesi internette eskilerden gelen yöntem yazınca muallakta kaldım. İnanmıyorum ama belki tecrübe li anneler varsa gerçek bilgi haline gelebilir.
Delice_zeytinn Ilık bir bardak ballı şerbet yapıp için sırt üstü uzanın kadıklarda karıncalanma veya sızı veya ağrı filan olursa , karında şişlik vs hissederseniz hamilesinizdir . İbni sina metodudur tecrübeyle sabit
Smyykts Zeyneb65 ben denedim köpürdü bende de, ama hamile değildim 🤭 test almadan deneyim dedim köpürdü
alparslan_ve_annesi Zeyneb65 canım bilimsel olarak alt yapısı varmış o yüzden doğruymuş bende araştırdım da hatta deneyim dedim arkadaş dediki (Kaba koyup ustune şarıl şarıl işersen kopurur tabı) 🤣🤣🤣 galiba onla alakalı oldu benimki 3 yemek kaşığı çamaşır suyuna idrar yavaşca aktarılacakmış renk değişimi kopurme gibi reaksiyonlarda belli oluyormuş işin tuaf yani zaten bilimsel alt yapısı varmış Geleneksel bir yöntem olarak görünse de bu test yöntemi kimyasal reaksiyonların gerçekleşmesi ile doğru sonuç veriyormuş 😂 yeni öğrendim bende senin postun sayesinde 🤣
Zeyneb65 alparslan_ve_annesi anladım çok güzel bi araştırma ile gelmiş siniz bu bilgi için çok teşekkürler 😊