Berivankuru Merhaba arkadaşalar , bebeğim 3 ay 20 günlük ve beni tanımaya başladığından beri saçlarım inanılmaz dökülüyor. Eve misafir çağırmaya korkar oldum her taraf saç. Lütfen bir çözüm bilen varsa yazsın. 🤷♀️
Sibel0637 Berivankuru benimde acayip dökülüyor resmen kel kaldım ya önler açılmaya başladı ☹️☹️☹️ 4ay 6 günlük bizimkide
Xwoman Berivankuru valla ayni ben banyo doluyor saçtan tıkanıyor bir tarıyorum tarak saç dolu. Yerler koltuklar yatak bebeklerin ellerinde üstünde bile dökülmüş hep. Benimkilerde 4.5 aylik ama gercekten cok moral bozucu. Nasil gecer ahh bilsemmmm
Yamacbey Berivankuru canım bende 3 aydı başladı dökülme ama şuna 5 buçuk aylığız ve durdu çok şükür bir an dedim heralde kel kalıcam 😂😂😂
Berivankuru Sibel0637 benimde önler bayaa boşaldı önünü alamaz hale geldim çocuğun boynundan bile çıkabiliyor bazen. Çok sinir bozucu🤦♀️
Ebruferit Geçiyor sevgili anneler merak etmeyin 7 buçuk aylık oldu suna çok nadir eskiden nasıl dokuluyorsa öyle dokuluyor geçiyor
Berivankuru Ebruferit 7,5 aylık maşallah. Daha 3 ayımız var bizimde çok fena ya🤦♀️ herhengi bir çaresi de yok malesef sanırım
Ebruferit Berivankuru yok canım ne kullansan ne sursen aynı dokuluyor ben de kel kalacam sanıyordum şükür öyle olmadı yenileride çıkıyor 😊
BirsenT Tiroidlerine baktır istersen benim de dehşet saçım dökülüyordu tiroidlerim çalışmıyormuş oda etkiliyor dökülmesini bi kan tahlili yaptırabilirsiniz ☺️
Gundogdu Berivankuru benimde cok dökülüyor 3 ay olduk dün gittim sacimi kestirdim dayanamadim sacim uzundu heryerfr upuzun saclarrr bebegim bazen sacimi çekiyordu elleri hep sac bigun yiyecek diye korkuyorum valla
Pnr-talha Ayni durum bendede var önler acildi resmen cok kotu bi goruntu olmaya basladi. Kan tahlili verdim hersey guzel cikti doktorda dedi normal dokulmesi diye. Bioxin sac sampuan aldm 1 haftadir kullaniyorm simdilik bi fark goremedim ama hormonlarla alakali sanirm o yuzden sampuanda bos ise yaramiyor
Linaeyll Halalles şampuan var doğumdan sonra dökülen saçlar için onu deneyebilirsiniz. Biz daha 1 aylığız dökülmeye başlamadı ama kullananlar memnun güzel yorumlar var bi araştırın derim