Silbey o daha çok kücük sakın mamaya geçmeyin doyup doymadıgını bu şekilde anlayamassınız ben 3 ay sürekli öğle yaşadım , sadece size ihtiyacı var doymadıgınin degil kokunuza ihtiyacı var güvene ihtiyacı var sevgiye ihtiyaçı var ögle düşünün eger meme emerken aglıyorsa ve sizi red ediyorsa o zaman bilinki bi aclık durumu var , kilo kaybı yaşamıyorsanız ve herhangi bi huzursuzluğu yoksa doktor kont. Olmadan mama vermeyin , sütünüzü sağarak bi ölçüm yapamassınız süt saymakla bebegin emmesi çok farklıdır. Evet cok bilmişlik gibi yapıyorum ama ben cok sorun yaşadım tuvalete bile gidemiyordum ben , 3,5 ayın sonunda sadece 3 ana ögün olarak mamaya başladım cünkü kilo alması eksik kalmıştı.
Daha yeni kendi gögüslerimde prblem. Oldugu için doktora girdiğimde ise malesef şimdikş cocuklar emmiyor emme yetkileri cok zayıf dedi yani tabiri cayizse enmeye üşeniyorlar dedi. Şuan cevremde 5 kişi var ve 4 kişi mama veriyor ama anne sütü candır taki bebegin kilo alımı durup kayıba başlyana kadar vermeyin litfen.