gurbet_gelini12 Millet oruç ta kilo verirken ben alıyorum 😭😭😭şişmişim resmen benim gibi olan varmı bpy 1.63 kilo 70😢😢
Noname21 gurbet_gelini12 iftarda yediğin birşey değil de sahurda da yiyorsan alıyorsun birde abartma tatlısı tuzlusu ekmeği böreği İftarda su ile başlıyorum bayağı kesiyor sahurda yapmıyorum zaten iki kilo vermişim
Gamzelim123 gurbet_gelini12 bnde aldığımı düşünüyorum. Ama bebek emziriyorum. Orucu da tutuyorum. O aç kalmasın diye mecbur yiyip içiyorum. Kızımın canı sagolsun. Kilo verilir takma bence
Mommqueen gurbet_gelini12 ayyy ben tüp mideliyim aşırı kilo kaybedıyorum oructa tuttugum için çok kötü oldum 😭
gurbet_gelini12 Noname21 iftarda değil de ama sahura sahura kadar yiyorum🙄🙄acıkıyorum frenleyemıyorum kendımı🤦♀️🤦♀️keşke iştahım kesilse bıraz
Nursenaglbtn Sahur yapmıyorum iftarda istediğimi yiyorum masadan kalktıktan sonra yemek sürmüyorum daha ağzıma tek öğün yani 3 kilo verdim şimdiye kadar ramazan öncesindede aralıklı oruç yapıyordum
Esleminannsi029222 Ben gece yemek yiyorum oruç arada tutuyorum emzirdigim için sürekli yiyorum boy1.60 kilo 47 yediğim halde veriyorum ah keşke bende alsam vermeden biraz toplu durmak istiyorum giydiğim kıyafet izleme çuval gibi değilde tam üzerime otursun istiyorum
1balkizannesi gurbet_gelini12 ben Zülal’i n tariflerini yapmaya başladım 😃 Sahurda 1 sb süt 3 hurma yiyorm tok tutuyor ekmek yemiyorm sahurda cnm isterse yumrta yiyorm domates salatalık detox suyunyu da yapıyorm Instagram’da ismi Zülallemutlugunler 🌿iyiki karşılaştım 3 gündür çok hafif oruç tutuyorum vermiş de olablrm 1hafta sonra tartilcam