9 ay 15 gunluk bebeklerinize hangi ekmekten veriyorsunuz?
Birde biraz dertlesmek istyrm 😞 bebegm 9 ay 15 gnluk 6 tne disi var cikti yani ve tabi haliyle bazn huysuz istahsiz mesela internte takp ettiklerm masallah onlarn bebekleri duzen soruyorlar sabah 7 de 8 de kahvlti yaptiriyorlar aksamda 8 de yatiriyorlar . Simdi burdaki sorum herksn yasantisi farkli tabi yada yemek duzeni maddi acisi vb. Bunlar int mi hersey yolunda gosteriyorlr anlamiyrum mesela tam ogluma yemek hazirlyrm yada yemek yicek oluyrz disi tutuyo yda uykusu geliyor uyuyr e tbi yemek yiyemiyor yda aksam 9 da kalkiyor mesela o saatten snra ne yemegi vericm cocuga yani bazn sayili gunler cock aksam yemegi yemiyor szce normalmi yoksa bi duzenemi sokmam lazm 😒 ya onlarn bebegi duzgn bzmki yaramaz yada ben mi bakamyrum bazn kahvalti ara ogun yemek yapyrz uc ogun yda dort ogun bazn iki ogun oluyor nrmlde on aylik bebege bes ogun vern diyirlar ben mi cok takiyrm bu ogunu 😞 esimle hep bu yuzdn kucuk tartsyrz cok takiysun diyr birtek bendemi duzensizlik var yoksa bu dunyada bir kisidede cikarmi bazn bole duzensizlik
Birde artik bazn ona ozel yemek yapmiyrm bizimkilerden yagini tuzunu az koyyrm veriyrm mesela pilav tavk var onada yedyrym pilav kaldi diyelm ertesi gun gene onu yiyyrz ama bebege ikinci gun isitp verme yemek diyorlr sizler nasil yapiyrsnz mesela hngi et tavk gbi yickleri ertsi gun isittgmda vermiyorum sknti olur dye yda sz tvuk yaptnz cocukyerken yemegi soguyor ve sogk yemiyr o an tekrrbrz isityrmsnz isitiyorsanz nerede isityrsanz mikrodalga kullanmiyrm var ama bebege isitcam dye kullanmurm ocakta isityrm isitip yedrme bebege diyorlr kafam cok karisik cok skıyor bu durum beni 😞 daha okdr cok sey yazarim ki bu ek gida beni cok pskljmi bozdu yani hatta bole guzelce dertlesk bri varsa whtsptan bile konusablrm yani