Aloneeee devrim3012 aynen malesef tırnağınızla bastırın çıt der 🫣 of bizde yeni kurtulduk Ztn kızım anaokulundan getirmişti sirkeler çok çok küçük oluyor görene kdr cnm çıkmıştı yıkadıktan sonra tek tek temizlemeniz lazım yoksa onlar tekrar canlanıyor aklınızda olsun göremeseniz bile yıkadıktan bir hafta sonra tekrar aynı işlemi yapmanız gerekiyor. Ve lütfen paranit alın diğer marka şampuanlar tam temizlemiyor bir de üzerinde yazdığı gibi uygulayın. Şampuan diye normal şampuanmış gibi direk yıkamayacaksınız
Serife00 Sirke bit pire diye biliyorum ben en büyüğü pire oluyordu en son ilk okulda denk gelmiştim unuttum kendisini ama o kadar büyükse bit değil piredir hoplar zıplar yürür sizinkinin yetenekleri ne 😅
TheLatte Serife00 pire vücutta gezer genelde birde büyük baş hayvanı olan evlerde daha çok olur . Birde yer insanı heleki kanını seviyosa 😊
devrim3012 Serife00 bacakları hareket ediyordu karın kısmı şeffaftı kırmızılık görünüyordu bide sıktığımda ölmedi serefsiz🥺
TheLatte devrim3012 bit gördüm ama hiç bu kadar büyük görmedim . Resmini çekmişliğimde oldu ama yinede bu kadar büyük değildi . Eşiniz detaylı baksın kafanıza eğer bit varsa sirkede vardır . Enseniz kulak arkanız o kısımlara daha çok baksın oralarda daha fazla sirke oluyo . Birde sampuanı spreyi var aldırın içinden tarağıda çıkıyo bi güzel tarayın . Bit temizi seviyo derler birinden gelmiş olabilir .
devrim3012 TheLatte gece sirke döktüm saçıma taradım çıkmadı biraz bekledim taradım çıkmadı yatmadan vazelin sürdüm saçımın her yerine o arada da bir kasındırıyor 🤷🏻♀️🫠 onun haricinde deli gibi kaşınmıyorum.
Aloneeee devrim3012 bende emziriyorum kendimde kullandım ama bebeğim 1.5 yaşında siz alırken eczaneye sorun yine de. Ama başka türlü geçmesi de mümkün olmuyor üredikçe ürüyor
devrim3012 Lavina oğlumun bebeklik saçlarını daha kesmedik olması kazıtırırım doktora gösteririm bi baksın 🥹🥹
Tuba_ece devrim3012 Bu kadar büyümüş ve beslenmiş bir bit olsa kesinlikle buna benzer bir sürünün olması ve bunu eşiniz saçınızı kontrol ettiğinde mutlaka görmesi lazımdı. ben bit olduğunu düşünmüyorum. Sınıf öğretmeniyim iki kere bitlenmiş biri olarak.😂 Ama siz önce bi sirkeli su yapıp saçınızın her yerine yedirin ve hava almayacak şekilde sarın ben streç filmle sarmıştım. Temin ettiğiniz bit şakpuanı ile de şampuanlayın içinden tarak da çıkacaktır güzekce tarayın. İşlemi tekrar ettiğinizde En kısa zamanda kurtulacaksınız çok can sıkıcı bi durum günlerce ağladığımı bilirim ama geçicek sakin olmanız lazım 🙏🏻
devrim3012 Tuba_ece Size şöyle diyeyim böcekten tiksinirim ergen olduğum dönemde bitlenmiştim ve asırı kaşınıyordum durmadan ablam normal tarakla taradığında bile patır patır dökülüyordu ben de her döküldüğünde ağlıyordum.. dün taramadığım halde havluyla kurularken düştü.. panik yaptım saçımı güzelce ıslakken taradım bişey göremedim eşim elinde ışıkla baktı yine bişey göremedi.sonra sirkeyle yıkadım saçımı taradım yine çıkmadı biraz daha öyle bekledim taradım yine çıkmadı sonra vazelinle tüm saçımı kapladım streçledm sabaha kadar bekledi sabah saçımı taradım sonuçta vazelin beyaz orda da bişey görünmedi yıkadım yine taradım yine bişry çıkmadı.. eşim işte akşam gelecek ilaç alıp ilaçla da denicez.. ama ister istemez az da olsa arada kaşınıyorum.. dün ailelerimiz iftara geldi meğerse yeğenim kaşınıyormuş ve benim yatağıma yattı bende odamda çocuğumu emzirdim acaba diyorum ondan düştü yatağa ordan da bana öı geçti 🥹 3 aylık oğlum var birazda o yüzden panik yaptım.. çok can sıkıcı bir durum
Aloneeee devrim3012 ondan düşmüş olabilir. Bulaşır bulaşmaz da gördüğünüz için hemen ürememiştir 😌 yiğeninizin başına bi baksınlar bakalım onun baya sarmıştır eğer ondan düştüyse
devrim3012 Aloneeee valla sabahtan beri vazelinli sacımı yıkıyorum bişey çıkmadı tararken şampuanla yıkıyorum bişey çıkmadı vazelinde gitmiyor saçımdan 😂 ağlanacak Halime gülüyorum cidden 🤷🏻♀️ Görümcem de çocuklara baktım yok diyor ama evden çıkmayan bi insanım nasıl geldi anlamış değilim
Brokolilim devrim3012 Bende ilk defa bit gördüm 👀 İlacı oluyor bildiğim kadarıyla birde ense kısmınıza bir damla lavanta yağı sürerseniz bit haşere gelemez :)
Glsh54 devrim3012 bit bu maalesef nerde olsa tanirim kendisini hamileyken okula giden cocugumdan bana gecti ve benim saclarim belimden de asagida popomda ve hurafe yuzunden sacimida kestiremedim kendimce bisiler yaptim ve kurtuldum.. bebeğinize de gecer dikkat edin birileri sizin saclariniza baksin
devrim3012 Glsh54 eşim saçlarıma baktı ama bişey yoktu yıkıyorum her şeyi denedim birşy çıkmadı aksam gelirken ilaç getirecek onu sürüp tarıcam artık olmadı boyatırım boyayınca geçiyor diyorlar
devrim3012 ---03--sdlya vazelin gece sürdüm sabah defalarca yıkadım taradım ama hala vazelin var bacım bu nasıl gider🥺
tombikdonerkankasiiskender Bit malesef, hamileyken birden saçımı kalıdığımda üstüme düşmüştü aynı böyle büyüktü bir haftada temizlendi ilaçladım sürekli taradım geçti nasıl geliyo saçımıza bunlar anlamıyorum tesettürlüyüm etrafımda hiç bitlenen kimsede yoktu çok şaşırmıştım
devrim3012 tombikdonerkankasiiskender kahretsin onları evde duran insanım 2 günde 1 yıkanırım nasıl geliyor cidden anlamıyorum