102030 Merhaba kızlar. Bulasık makinası önerisi istiyorum yardımcı olurmusunuz. Bu ilk makinem olacak o yüzden hiç bir bilgim yok. Nelere dikkat etmeliyim lütfen yazın. Tesekkür ederim şimdiden.
Dolores 102030 Bosch serie 4 kullanıyorum. 3 senedir kullanıyorum memnunum. Çok programlı bir şey almayın hiç gerek yok. Genelde aynı programı kullanıyorsunuz zaten.
Beraninannesii 102030 İç malzemesinin çelik olmasına dikkat edin birde sepetlerindeki teller ince olmasın çabuk eğilip bükülmesin. Ben Arçelik kullanıyorum memnunum bardaklarımi cizmiyor 3 yada 4 programli olması yeterli olacaktır bence
Dolores 102030 benimki 4 programlı, hep aynı programı kullanıyorum mesela 2:25 olanı. Makineyi temizlerken de 1 saat olanı kullanıyorum. Diğer 2 programı hiç kullanmadım öyle diyeyim :)
102030 Beraninannesii tam modelini yazarmısınız bakayım insaAllah. Kasıklık sepetindeki tellerden mi bahsettiniz ☺
Beraninannesii 102030 6344 miş modeli ☺️ evet o tabak koyulan sepette bahsediyorum annemde Regal var mesela içi çelik olmadığı için sepeti paslandi ve tencere koyarken hemen yamuluyor ☺️
102030 Benekist trendyolda bakmıştım cok anladığım bir sey olmadıgı icin fiyatını uygun görünce cekindim açıkcası.
Oznurckose1 Serife00 bende evlenirken Profilo aldım 6 sene olacak hala tık demedi çok şükür siz memnun değil misiniz ☺️
Katun Serife00 Ya benim bütün beyaz eşyalar profilo. Çamaşır makinesinden de aşırı memnunum. Bulaşık makinem 4 yıldır kullanıyorum hangi deterjanı kullanırsam kullanıyım asla çizmez bardağı kaşığı vs. Şans işi herhalde.