Merhaba kızlar,öncelikle ne emzirmekmiş be diyerek başlamak istyrm ömründen ömür gitti sürekli bi güncelleme geliyor bu annelik olayına,oyun oynarken hani yeni level a geçersinizde yeni görevler yüklenirya onun gbi değilmi sizcede.neyse konumuz SÜT tabiki,şimdi bana sürekli bi kısım insan gurubu tarafından mama ver istersen bu çocuk aç gbi mama ver mama Mama mama mama diyenler oldu,bunlara kızmakla beraber çünkü arada yetmedğni düşündüğüm zaman zaten veriyorum,sonrasında ya acaba gerçkten yetmiyormu die şüpheye düştüm,bunuda köpüklü kaka gördüğümde düşündüm,bebeğimin kakası köpük köpüktü internetten araştrdğmda ön süt arka yağlı süt denegeszliği filan yazıyordu,ama şöylede bi durum var düne kadar bebeğime antibiyotik kullanıyordm sünnet oldu çünkü acaba ondanmıydı yoksa gerçkten bu dengezlkmi var anlayamadım,internette yazan belirtilerin bir çoğunu yaşıyoruz mide gurlamadı gluk gluk emerken sesler,sonra bazen sık sık uyanmalar filan,şimdi bu dengeszlk hakkında bilgsi olan yaşayan varsa yazabilirmi nasıl tam olarak anlayablrim,internette 6 saatte bir göğüs diğer 6 saatte bir göğüs emzir die bi şey okudum bugün öyle yapmaya çalştm ama bilmyrm ne yapcğmı tam olarak