Mavininyuztonu İyi geceler kızlar 28 aylık oğlum var sürekli bir yerlerime dokunmak istiyor uyku esnasında uyandığında bile ellerime falan dokunmak istiyor cevremdekiler temas bağımlısı olabilir diyor aranızda böyle olan var mı?
Kk41 Mavininyuztonu benim oğlum 30 aylık uyurken çok zor oluyor sürekli öpüyor yüzüme dokunmadan asla uyumuyor 😫
Morvy Mavininyuztonu benim kızımda öyle 20 aylık olmak üzere asla parmaklarımı tutmadan uyuyamıyor parmaklarımı göz ve burun çevresine götürüyor o şekilde uyuyor bunu hiç dert etmezdim ama artık bu huyundam vazgeçsin mesela bir ayıcıkla uyusun istiyorum artık napıcam bilmiyorum
lyl0742 Mavininyuztonu ben kendim temas bağımlısı birisiyim oğlum da 17 aylık aynı yüzüme dokunmak istiyor uyurken dönünce sarılmak istiyor uzağındaysam yanıma kadar sokulur kendi beşiğindeyse uyanır almamı ister sarılır ben yada babası fark etmez ama derin uykuya geçince sorun yok bu durumdan rahatsız olmuyorum uyanıkken yada uyuyunca çünkü bigün ben istesem de bana sarılıp uyumayacak büyüyecek anne arkadaşlarımlayım geç gelicem diyecek kız arkadaşıyla sarılacak ve birgün evden tamamen gidicek yani tadını çıkarıyorum çok hoşuma gidiyor ☺️
Mavininyuztonu Morvy önceden çok severdim ama şimdi yorucu olmaya başladı kimisi benden güç aldığını söylüyor kimisi temas bağımlısı diyor bilmiyorm nasıl asicaz bu durumu
Mavininyuztonu lyl0742 dedikleriniz tamamen doğru ama bir kardeşi daha var benimkinin diğeriyle ilgilenirken oğlumun yaptığı biraz zorluyor yoksa gerçekten çok değişik güzel bir şey 😊