kkkkkkk1 Kızlar merhaba oğluma irmikli tarif yapmak istiyorum 5.5 aylık bu şrmikkşi tarifteki irmikler bildiğimiz irmik mi yoksa şu bebek irmiği felan mı bilgniz varmı
kayraninannesiiii kkkkkkk1 bebek irmiği. Bir tık küçük bebeğiniz kesinlikle bebek irmiği kullanmanızı tavsiye ederim. Daha ince olup sindirimi daha kolay oluyor 🌸
LaMamaDellaCicala kkkkkkk1 ben ozel olarak bebek irmiği almiyorum daha doğrusu bu ulkede yok. Normal irmik kullaniyorum baktim baya ince oda neredeyse un gibi helva yapinca anladim🤗 bi zarari olmadi sindirimine sizde az birsey deneyin bence…
ElfAlparsln kkkkkkk1 ek gıdaya başladıktan bir süre sonra bebek irmiği verdim e bebekten almıştım çok kurtarıcı oluyor yumurta sarısıyla kahvaltı olarak verdim bazen meyvelerle muhallebi olarak severek yemişti oğlum 🌸
LaMamaDellaCicala kkkkkkk1 sekiz aylik oglum daha yeni denedim onu yazmamisim ben osviçredeyim burada polenta diye bir misir unu tarzi bir karisim var genelde onu kullandim sindirimine iyi geliyor. Pankeke koydum ben irmigi bu arada