Berivan58 Kbetul bebeğim kolik bir bebek zaten elimden geldiğince deniyorum bir şeyleri anne sütü veriyorum sağıp meme tutmuyor geceleri bazen mama veriyorum. Gaz problemine daha iyi diye duydum conformil o yüzden geçmeyi düşündüm
LeyliNil Comformil lifli mama tatsız genelde kabızlık varsa kullanılıyor özel mamalar. Uzun süreli kullanılmaması gerek kakasını normal yapmaya başlayınca bırakabilirsiniz. Hipp organik combiotic çok güzel bir mama tavsiye ederim
Kbetul LeyliNil hipp combioticten aptamile döneceğim bebeğimde alerji tarzı bir şey çıktı ve doktor mama değişip bakalım dedi. Hippten çok memnundum gazı olmuyordu kilo alımı da gayet iyiydi alerji için bırakıyorum malesef 🥺
Kbetul Berivan58 hipp combiotic de çok güzel ama bebeğimde birden alerji çıktı 1 aydır hipp kullanıyorum ben de
LeyliNil Berivan58 o zaman geçebilirsiniz kakasını da rahat yapıyor gazı da çıkıyor. Birde bol bol gaz masajı yapın bacaklarından
Berivan58 LeyliNil normalde kakasını rahat yapardı dünden beri 2 kere yaptı normal mi bilmiyorum. Sancısı çok oluyor zaten
LeyliNil Kbetul benım bildiğim yapmaz ben çok mama degıstırdım hep aynı gün kusar mı vs takip ettim bi şey olmadı. beslenme sonrası kusma, kilo alamama var mı ? Birde Bebek kolonyası , bebek yağınızı veya şampuanını değiştirdiniz mı yakın zamanda
LeyliNil Berivan58 çok normal bazen hiç yapmıyor kızım gün içinde . Ama gaz sancısı için nurse harveys deneyim. ayak bileklerinden tutup baisiklet sürüyor gibi hareket yaptırın, karnın doğru itim dizlerini. Zeytınyagını elinizde ısıtıp karnına masaj yapın. Yüz üstü yatırın vs ben çok faydasını gördüm gaz cıkarmasında
xtutku LeyliNil benim oğlum 22 günlük masaj yapmama bilr izin vermiyo çıplık çığlığa ağlıyo zeytimyağı ise bi çay kaşığı günlük içirsem bişey olurmu ki