Dolores Mantarsoteee17 bol su, yeşillik, ayran, ama sanırım hepimizin öyle oluyor akşama doğru bir yumuşama oluyor
Kokoshbaby Mantarsoteee17 dereotu tahin pekmez helva tüket günde 1 maden suyu arada 1 adet şalgam bebek gazli deyilse bulgur pilavi soğan ara öğünlerde kuruyemis birde bi posta görmüştüm lohusa peltesi baya arttiriyormus sütü youtubeden bak tarifine incir uyutmasi da deneyebilrsin🤣
Tanemmm Mantarsoteee17 Merhabalar.Akşama doğru göğüslerde yumuşama oluyor.Bunun nedeni akşam saatlerindeki sütün daha yağlı olmaya başlaması.O yüzden üzülmeyin ben de öyle sanıyordum.Herhalde sütüm kalmıyor akşama deyip çok sık emzirmek istemiyordum ama normalmiş.Siz sadece emzirmeye devam edin bol bol😊
dilaradh Mantarsoteee17 bende öyle düşünüyordum, o dönemde bebeğim istedikçe dönüşümlü olarak sağ sol mememi verdim sürekli öyle böyle geçti şimdi tamamen düzende ve o zamanlar gece uykusu çok iyi geliyordu. İki saat uyuyordum alarm kuruyordum bebeği emzirmek için göğsüm dolmuş oluyordu , şu an öyle olmuyor tabi 1 3 aylık dönemde öyleydi.
SelinLidya Ben aktardan ısırgan otu aldım onu her gün kaynatıp içiyorum max 2 kupa bardağı şeklinde ama 3 bardak da içilebilirmiş . Bir deneyin isterseniz akşam vaktine doğru . Anne sütünü artırdığı da yazıyor.
Eda1525 Mantarsoteee17 ısırgan otu iç canım hemen etkisini görürsün kime tavsiye ettiysem işe yaradı 3 çocuk tecrübesi inana bana hepsinde yaptım maşallah hep çok sütüm oldu azaldığını düşündüğün anda hemen kaynat iç günde iki üç bardak ne kadar istersen şuan 38 günlük bebeğim ben hala içiyorum maşallah dolap sütle doldu 🧿☺️
semma007 Mantarsoteee17 çok şey var uykunu iyi al, bol su, bira mayası, yeşillikler, tahin, yulaf ezmesi,incir, havuç, hoşaf , bol protein gıdalar az unlu gıda, zencefil vb süt yapar