Roza_dilan 2 buçuk aylık kızım uzun zamandır uyutup beşiğe koyduğum gibi uyanıyor ama uyandığında sıfır uykuyla uyanıyor bu durumda onu zorla tekrar uykuya geçirmek gerekir mi yoksa biraz zaman geçirip öyle mi uyutmalı
Sare_nuhaninannesi_05 Roza_dilan Geri uyut canım eğer uykusunu tam bölmüş olsa bile tekrar tam uyanıp uyuması daha zaman alabilir ve bebekler nerede uyurlar ise orada uyanmak isterlermiş 🥰
MaviBoncuk_ Roza_dilan bizde 2 aylık olacağız en başından beri var o sorun bende. 40 ı çıktıktan sonra bir anda değişti. Şuan kırmızı gözlerle yazıyorum. Beşiğinde uyuyor ama uyumuyor öyle bir şey. Uyurken sesler çıkartıyor asla derin uykuya dalmak yok. Gözler kapalı uyandı uyanacak böyle bir süreçteyiz 😮💨
Atillaveannesi Tekrar pış pışlayıp yerine koyun alışır bir süre sonra benim de bebeğim iki buçuk aylık en kucakta uyudu ne de sallayarak alıştırdım beşiğe koyuyorum kendi kendine uyuyor
Roza_dilan Atillaveannesi beşiğe nasıl alıştırdınız ben de kara kara düşünüyorum nasıl alıştırıcam diye varmı özellikle şuna dikkat et dediğiniz bişey
Roza_dilan Sare_nuhaninannesi_05 inanın tekrar uyutuyorum tekrar uyanıyor bunu defalarca yapıyorım artık dermanım kalmıyor gece bire kadar bu böyle gidiyor
Atillaveannesi Roza_dilan Sabır bence sadece 2 gün uyumadık ikimizde sürekli pış pış yap koy sonra alıştı beşiğe de çok akıllı oluyorlar hemen alışıyorlar yeni düzene sakin bi bebek belki de ondandır kolaylıklar diliyorum
Zrfbrn Benimde 2.5 aylık benim bebeğim gündüz uyumaz gecede 12 1de uyur 5te kalkar tumgun öyle durur doğduğundan beri bilmem yok 15 16 saat uyurlarmis nedense bu tez bana hiç uymadı gündüzü geçtim gece uyusun yeter diyorum