Ucansupurge Sinemkaan25102022 üzerine aldım desem? 😊🥲 Doğuma 86 girdik 1 ay sonra 72 ye dustum 19ay geçti 81im nasıl oldu anlamadım. Pcos+ insilun direncim var
Elevka_96 Sinemkaan25102022 bende veremiyorum emzirme dönemi bitince glifor kullanmayı düşünüyorum onu kullanınca hızlıca gidiyor kilolar.
Dilaraortacc Sinemkaan25102022 pcosluyum zor hamile.kaldim 57 kiloyla hamile kaldım 68 ile girdim bebegim 7 aylik şuan 59 kiloyum ama doktorum 2 kilo fazlan var diyor ben bol su değil resmen aşırı su içtim onun faydasını gördüm
Sibelmuc Elevka_96 Ah o seker hapi degil mi pankreasiniza zarar vermeyin allah korusun. Ben sezeryandan sonra 5 kg fazlam kaldi Yazio diye bi app var kalorileri sayarak gidiyorum. Simdilik 2 haftada 1 kg gitti
Sumeyyebaglan Oğlum 2,5 yaşında. Bende pcos kervanına iki ay önce katıldım malesef😂 inisülün direncim varmış. Doğum kontrol hapı kullanmıyorum. Diyetisyenim liste verip artı olarak hayıt sirkesi tavsiye etti
Elevka_96 Sinemkaan25102022 aslında güvenilir bi ilaç hamilelikte vs de kullanıyor ama bence riske girmeye gerek yok ben kullanmak için emzirmeyi bitirmeyi bekliyorum. Hızlı kilo alıyorum ve aldığım kiloyu çok zor veriyorum kullandığım zaman bi ayda 5 kilo vermiştim rahatlıkla .
Ucansupurge Sinemkaan25102022 Hayır icilmiyor endorinde kadın doğumda glifor kulanabilmem için memeden kesmem gerektigini söyledi.
Elevka_96 Nebahat123 mide bulantısı yapıyor sadece pcos varsa insülin direnci vardır deniyor onun dışında kullaanılır mı bilmiyorum açıkçası.
Yusufff-41 Nebahat123 ben 20 yıldır pcoyum bekarken kadın doğuma gitmiştim adet olamıyorum diye çok yiyorum doymuyorum gibi geliyor yemek yedikten sonra bile bazen elim kolum titredi söyledim glikofen glifor aynı bu ilaçtan vermişti 73 kilodan 63 e düşmüştüm tabi spor ile birlikte adet düzensizliği tüylenme de vardı pco olanlarda insülin direnci oluyor demişti Ramazan’dan sonra başlayacağım tekrar bende doğum yapalı sekiz ay oldu adetlerde düzenli ama kilo yapıştı kaldı
Yusufff-41 Nebahat123 şeker başlangıcı olan kilolu insanlara da veriyorlar tabi doktora danışmak önemli ilaç sonuçta
ece_arel Sinemkaan25102022 bende var polikistik o yüzden hamile kalmadım tüp bebek oldu 58 den 84 e çıktım diyet falan uygulamadan 61 e düştüm şimdi kendiliğinden hamile kaldım zaten kilo verince azalıyor polikistik belirtileri bol su ve emzirme ile kaç aylık bebeğiniz 3. Aydan sonra kilo vermeye başladım ben
Elevka_96 Sibelmuc evet ama ben kendim öyle kafama göre gidip almadım doktor kontrolünde kullandım. Tahlil yapıldı insülin direncim var maalesef kiloda eklendi. Çocuk için tedavi sürecinde doktorum yazdı.
Hndealnathn Pcos luyum 2 doğumum vajinal ikisinde de kendi irademle kilo veremedim diyetisyen kontrolünde oğlumda 43 kızımda 19 kg verdim