Azra41 Umaysukusunannesi Herkese herşey farklı geliyor mesela arkadaşımda sigara içtikten sonra tuvalete çıkıyor 😄 ben arada tüketiyorum türk kahveside nescafede
Umaysukusunannesi Mercosey Gamzeeyigun sezeryan oldum kabızlık sorunu var ama nescafe sanki daha kolay çıkarıyor tuvalete gibi hissediyorum doğrumu acaba
Gamzeeyigun Umaysukusunannesi kabızlık varsa neskafe de Türk kahvesi de iyi gelmeyebilir ama kabızlık olması çok normal dikislerden tuvalete oturmak bile sıkıntı oluyor, kuru kayisiyi suda ıslatıp blenderdan çekin komposto gibi için kabızlığa da iyi gelir
Mercosey Umaysukusunannesi diğer yazdıklarınızı okudum 14 günlük kabızlığa iyi gelir mi bilmiyorum ama deneyebilirsiniz tabi ki herkeste etki farklı. Dulcosoft deneyebilirsiniz. Prospektüsünden gebelik ve emzirme döneminde kullanılabilir yazıyor.
Zynpgmt İnciri doğrayıp zeytinyağında birazcık bekletip her gün tüketebilirsiniz. Aynı zamanda zayıflama kürü olarak da tüketiliyormuş😅
reryilmaz Sadece Türk kahvesi ve filtre tüketiyorum da Nescafe neden sordunuz tüketilmesi sakıncalı miymiş anlamadim
Umaysukusunannesi reryilmaz hayır gaz yaparmı bebekte acaba diye sordum veya bende kabızlığa daha çok sebep olurmu acaba diye
Ess92 Umaysukusunannesi nescafe çok tükettiğim bir şey değil. 40ım çıktıktan sonra her gün 1 türk kahvesi içiyordum
Zynpgmt Umaysukusunannesi benim bebeğimle aynı anda olmak üzereydik baya zorlanıyorduk doğumdan sonra. Bana da ona da iyi geldi. İki günde falan etki etti.
Minikmucizem2022 Günde iki bardak içiyorum emziriyorum uykusuzluğa anca dayanıyorum tek keyfim bebeğim içsemde gazlı içmesemde bişey fark etmiyor