Beb-ten Hilallllll benim bebeğimde 4 buçuk aylık bazı gecele 1 buçuk 2 saate bir kalkıp emmek istiyor bazı geceler 4 5 saat deliksi uyuyor değişik yani bende çözemedim.
yamans Hilallllll benim bebeğim de öyleydi sonra ben iki memeyi birden emzirmeye başladım iyice doyduğundan emin olup yatırıyorum şimdi 4 5 saat oluyor uyanması
Hilallllll Alarm kurmuş gibi 1:05 de kalktıysa mutlaka 3:05 de bir daha kalkar emip uyur. Nasıl düzeltebilieim acaba
Atailknur Hilallllll zorki ne zor. Yatmadan termosa kaynamış su koyuyorum ağladıkça emzik veriyorum kabul etmediği noktada kalkıp mama yapıyorum sabaha kadar hiç uykum yok doğru düzgün.
Lalalac Hilallllll valla 2,5 yaşında şuan anca uyuyor 1 kere uyanıyor. Kaşındım 2. Çocuğu yaptım:) ben ömce 1 yaş bekledim sonra 1,5 ama 2 de dişleri bitince anca rahatladı
Hilallllll yamans benim ki almıyor uyuya kalıyor 15 dk emiyor tek meme diğerine geçene kadar uyuyor bende uyuyorum tabi 🤣
NihalAsel Hilallllll bizde 1 aylığız 2 saate bir emzirmek zorundayım alışkanlık olur diye de korkuyorum ilerde , bıraksam deli gibi uyuyacak kızım😍
Ayse_0 Benimde oglum 4 aylık gece 3 4 saatte bir bazen 5 saatte bir bile kalktıgı oluyo acıktıgında acaba ben mi duymuyorım diye vicdan azabı yasıyorum normalde uykum tetiktir uyanmıyor sanırım her bebek farklımı bilemedim bende