FiE 7 günlük bebeğimin gözü çapaklanıyor ve açmakta zorlanıyor uyanınca. Bu durumu önceden yaşayan ve yardımcı olabilecek var mıdır?
deletedmom2200 FiE kaynatıp soğuttuğun su ve pamuk yardımıyla düzenli olarak her gün sil yüzünü ve gözlerini canım. Bazı bebeklerin göz kanalları kapalı da olabiliyormuş burnunun kenarları ve gözlerin iç kısmına işaret parmaklarınla hafif hafif masaj yapabilirsin
Zeynepeymen FiE göz kanalı tıkalı bebısınızın benım kızımında tıkalıydı göz hastanesine götürmüstüm günde en az 10 kere masaj yap annesi yoksa amelıyata kdr gider dedi o korkuyla sureklı yaptm cok agladı yavrum ama ameyt olmasndan korktm sonra gectı sukur
Sibela FiE aile hekimi damla verdi üç gün kullandık geçti bi daha da tekrarlamadı Çapakları da slak pamuk ile temizledim
Deniss99 Canım benim de 17 günlük ve seninki gibi capaklaniyor açamıyor bile şey dedi kaynanam kafasını üşütmüş olabilir dedi bilmiyorum
Yigidinannesi Valla bn herşey denedim geçmedi doktor bir krem bir damla yazdı ilk sikmamda geçti ismini isterseniz verebilirim boşa eziyet cektirmisim bebegime gunlerce