Nuray41 öncelikle Allah kabul etsin Dualarla büyüsün bebeğiniz 🌷Ben Ramazan’a 1hafta kala yaptım ikramlık olarak pilav tavuk tulumba tatlısı ayran verdim eşimin arkadaşı lokantada çalıyor aşçı o yaptı sağolsun ben yapamazdim bebeğim durmazdi böyle yakın çevrenizde lokanta falan varsa anlaşabilirsiniz hediyelik olarak Instagram dan Aybükemevlid hediyelik sayfasından ambalajı içinde yaşın tesbih magnet yaptırdım çok güzeldi tavsiye ederim kıyafet olarak da Eminönü çarşısinda Havuzlu han var orda bebeğe dair herşey var kıyafet olsun süsleme olsun ben ordan aldım balon masa süsü vs. Aldım kendime de Beyaz bir elbise aldım kizimada güpürlü beyaz elbise aldım babam dernek işletiyor orda yaptım ben camiden de hoca çağırdım hoca yukardan mikrofonla okudu aşağıya kadınların olduğu yere hoparlörden sesi geldi herşey çok güzeldi erkekler yukarıda kadınları aşağıda ayrı ayrıydi tüm akrabalari gelmişti sağolsunlar birde benim gibi genç kızlar için ayrıca trendyol’dan hediyelik bileklik yaptırdım çok sevdiler umarım sizinde benimkisi günü sizi mutlu eden içinize sinen bir mevlidiniz olur☘️