Derindeniz1 Bebeğim 10 aylık olmaz üzere uyku konusunda büyük sorun yaşıyorum ve sürekli düzene sokmak için uğraşıyorum .. 10 aylık bebekleriniz güne kaçta başlıyor kaç kere uyuyor ve uyku uyanıklık süreleri ne kadar ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Mrvsmt2502 Derindeniz1 10 aylıkken güne 7 gibi başlardık 10-12 arası ilk uyku 3.30 5 arası 2. Uyku yapıyordu 20 20.30 arası gece uykusu
emineilay Bugün 10 aylık olduu daha😅 sabah 8 buçukta uyanıyır 11 buçuk 12 gibi uyuyor 1 buçuk 2 gibi kalkıyor daha sonra 5 buçuk gibi uyuyor 9-9 buçuk gibide gece uykusu 🤗
Derindeniz1 emineilay bizimse güne başlama saatimiz genelde 8 buçuk 9 oluyor peki kaç saat uyuyor acaba
emineilay Derindeniz1 değişiyor aslında ama şu 2 haftadır 1 buçuk 2 saar uyuyor normalde 1 saat uyur uyanırdı uykular 2 ye düşünce sanırım uyku süresi arttı anlmadım bende. Bide 1 saate bazen uyanınca emziriyorum geri uyuyor
Derindeniz1 emineilay ya ben ne yapmalıyım şaştım kaldım çok kötü durumdayım doğduğundan beri uyku sorunumuz nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum
Derindeniz1 Derindeniz1 uykuya dalmakta zorluk çekiyor uykusu var gözünü açamıyor ama uyuamak istemiyor bir de tek uykuyu deniycem son çare