Bluewold90 Kızlar merhaba oğlum 18 aylık saçı uzun sabah oyun oynarken saçında bir tane sadece bit gördüm şok oldum 5 güne banyo yaptıririm ellerini yağlı bırakmam asla hemen yıkarım nasıl kötü oldum başına böyle bişey gelen var mi nerden gelmiş olabilir
Gizemnaz_ Bluewold90 üstte kalsın umarım hemen temizlenir yayılmadan benim de oğlumun saçları uzun kestirmeye kıyamıyorum ama aklımda çıkıyor ya bir yerden gelir bulaşır diye🤦🏻♀️
Deletedmom_75 Bluewold90 Küçükse saçlarını kokten kestirin en guzeli inanın, eger istemezseniz bit ilacini alin eczaneden.
Halil_3006 Bluewold90 sizin yıkamanızla alakalı değil o maalesef birisinden gelmiş olabilir parka vs çıkıyorsanız bit şampuanları oluyor yaşına uyuyorsa eczaneden alıp yıkamanız gerekir birde banyodan sonra sıkı bir tarakla saçlarını taramanız lazım
35lavanta Bluewold90 açılın bit uzmanı geldi 😂😂 bir aya yakın oldu kızım kreştrn kapmış bunun temizlikle kirlilikle çok alakası yok ya geldimi geliyor.. Bit şampuanı alın yıkayın spreyinide alın ince sık tarakla düzenli tarayın tabi ben kızımın saçlarınıda düzleştirdim oda çok işe yarıyor ama sizde pek mümkün değil hergün sürekli yatırıp bakın sirkeleri temizleyin yastık yorgan kıyafet yüksek derecede yıkayıp ütüleyin