Egiskom Moniza Bakın mesela bu kombini yaptım. Kod gelmesini bekliyorum . Kod ile 200 tl falan gelecek. Hmmm beden olarak sıkıntı yaşıyorsanız onu bilemem ama ❤️
Asyaveannesi04 Moniza fiyat çok normal ama bayram da hava soğuk olur zaten bende aşırı yazlık tarzı almadım
Moniza Kızlar oğluma bayram için bunu almak istiyorum mağazada kalmamış internetten alıp almamakta kararsız kaldım kışlık bir ürün müdür bayramda giyilir mi
Moniza papatya09_ 3lü takım fiyatı normal ya lc de defactoda sadece gömlek pantolon 300 den aşağı yok dün gezdim de
Egiskom Moniza Aslında kuponlarla lcw de çok tarz takım yapılıyor. Ben çok beğenemedim bunu canım ama alırsan da yaz akşamları falanda giyilir pantolon ince gibi. Önümüzdeki sonbaharda giyer azıcık büyük alırsanız ❤️
Moniza Egiskom söyle aslında lcde ki takımlarda beden sıkıntısı yaşıyorum oğlum 1 yaşında 9-12 alırsam pantolonun boyu kısa geliyor 12-18 alırsam da beli bol oluyor yoksa dediğin gibi irdada hoşuma giden takımlar oldu fiyat olarak sıkıntı değil canim
Yagmursonrasitoprakkokusu Egiskom bu pantolona benzer bir pantolon satıyorum dolaptan 55 liraya civil marka, ne kadar uyguna koyuyormuşum kendimi sorguladım bi an😂😂😂
manikeneko666 Egiskom bir öneri vermek istiyorum bende kod bekliyordum, ama bir mağazaya gideyim dedim lcwya gittim , aynı ürün sitede 180 iken magazada 120 gömlek , aynı pantolon intertte 260 iken magazada 200 TL’ye aldım 🤔
Egiskom Yagmursonrasitoprakkokusu 😂😂 ama kuponla 100 tl gelecek, 2. El olduğu için 55 iyi. İnsaflısınız ki böyle olması lazım zaten
Yagmursonrasitoprakkokusu Egiskom aynen öyle . Valla hep böyle uyguna koyuyorum, etiketli bile olsa uyguna koyuyorum ben ki herkes faydalansın diye
Egiskom manikeneko666 Bunun bende farkındayım aslında. Bende internette 150 tl olan kazağı mağazadan inanmazsınız 40 tl aldım. 120 olan eşofmanı 60 a aldım. Ama işte denk gelmesi lazım. Sürekli gezip birşeyler araştırmak gerekiyor. Kodlarla da yine iyi kötü uyguna geliyor beğendiğimiz şeyler. Bir de internetteki kadar çeşit yok mağazalarda 😍❤️
manikeneko666 @Egiskom dediğim iki ürün bu , mağazadan gömleği 120 pantolonu 200 e aldım canım , internette çok fark oluyor anlamadım , bir magazaya bak kuponla aynı fiyata geliyor , ürünler magazada daha ucuz şuanda