Birannisbirbebis Kızlar 1 yaşında ki oğlum sleepy 4 maxi plus kullanıyordum ama 2 gecedir sabah sızıntıyla uyanıyoruz üstü başı batıyor onu geçtim üşütücek diye korkuyorum acaba kilot bez iyi mi önerilerinizi bekliyorum
Kbrbisi28 Birannisbirbebis bizde yasadik bu durumu molfixe gectik molfixsin emiciligi guzel ama icindeki jeli cok cikiyor doldugunda tamamen islanmasindan iyimidir bilemedim sleepy kullanirken bildigin sırilsıklam uyaniyordu gece degistirmeye kalksama uyaniyor bazen uyanirsa gece degistiriyordum ama uyanmadimi felaketle uyaniyorduk resmen
DMHD Birannisbirbebis Sleepy boyutu uygun değil diğerlerine göre dar bez bence o yüzden sızdırıyordur. Önlem kullanıyorum ben memnunum
Ballinin_annesi Birannisbirbebis benim kızım bir yaşında biz de aynı 4 maxi plus kullanıyoruz eğer yatmadan hemen önce değiştirmediysem sabah sırılsıklam uyanıyor
Kuzeyim26 Birannisbirbebis e bebeğin bezini kullanıyorum ben hem boyutu çok güzel hemde ne pişik ne sızdırma yaşadım sleepyden geçtim önlemde denedim ama bana yapısı sert geldi baby me yumuşacık
Birannisbirbebis Kbrbisi28 evet dün gece 3 ten 5 e kadar uyumadı uykusu bozuldu yani çok sıkıntı oluyor 🥲
Kbrbisi28 Birannisbirbebis bezi oyle yapmasa cidden uykusu guzel oluyor 9 9 bucuk gibi kalkiyor ama bez sorun cikardi mi sabah 8 de ayaktayiz taşmış sekilde
Birannisbirbebis Kbrbisi28 evet bu sefer kalkmayı huy edinicek diye korkuyorum gece 3te farkettim nasıl öyle yatırıcam tekrardan değiştir et derken ezanı buldu uyuması
Kbrbisi28 Birannisbirbebis evet huy ediniyorlar hemen birkac gun icinde malesef :( kizimin uyanma saati artik 8 bcuk hep ah diyorum az daha uyusan 😁
Birannisbirbebis Ballinin_annesi çok dikkat ediyorum aslında değişip uyutuyorum yani bezi az dolsada uyumadan önce muhakkak yenisini takarım ama anlamadım