hunilimomm Kızlar kan damlası başlamıştık ama kabız yaptı bugün çocuk doktoru bunlardan birini al kullan dedi aranızda kullanan var mı? Hangisi iyidir kabız yapmaz birde kabızlık için dulcosoft susp verdi
Poyrazylmz hunilimomm ocean microfer kulanıyoruz bizde kabızlık vs hiç bir problem yaşamadık tavsiye ederim👍
Minel-inannesi hunilimomm biz sidefer kullaniyoz gaz+kusma birazda kabizlik yapiyo, microfer denedigimde gaz+yüzü gözü kipkirmizi oldu kabizlik devam ediyodu.
1_prensesannesiii hunilimomm benim kızımda bebeklikten beri kabızlık sorunu yaşayan bı çocuk biz microfer kullandık memnun kaldım bence o
hunilimomm Minel-inannesi bizde kabızlık var makat çatlağı oldu o yüzden korkuyorum şimdi kabız olmasından
Minel-inannesi hunilimomm her demir damlasiyla birlikte gaz damlasi ve 1cay kasigi zeytinyağı iciriyom ben ona ragmen oluyo. yani illaki olcak diye biside yok her bünye farklı sonucta
hunilimomm Minel-inannesi tabi canım biz sağlık ocağı doktorumuz yazdı onu kullandik hergun kaka yapan çocuğum onu içince yapmamaya başladı