Pnrvlknblksn Alynnannesi01_ burda okuduğum kadar herkes yamuna korseden memnun 2 elda satan yamuna korse var burda
Mucizebebek Alynnannesi01_ a101 ve bime geliyo takip edersenz denk gelebilir. Ben onu kullandm göbek kalmadı
Doruk12 Alynnannesi01_ e bebekten owli korse almıştım pek işe yaradığını söyleyemem ama bime gelen paçalı korse ve normal karnı toparlayan korse den kullandım hem basenlerim toparlandı hem göbeğim gitti iyi yani. Takip ederseniz tekrar gelirse çok uygun fiyatları Bi de
Alynnannesi01_ Pnrvlknblksn peki ne zaman korse kullanılmaya başlanmalı ? Afedersiniz ilk çocuğum deneyimsizim
Pnrvlknblksn Alynnannesi01_ normal doğumda beli bağlayın diyorlar ben sıkıca bi yazma ile hep belimi bağladım doğumdan hemen sonra yaptım ama sezaryan için bir bilgim yok
Alynnannesi01_ Mucizebebek evet geçen gün eşim kendine A101’den aldı toparlayıcı korse onu kullansam iyi gelir mi 🤔
Mucizebebek Alynnannesi01_ bilmiyormm ki canım bünyeden bünyeye değişiyo sanırım göbek. İstersen bi dene çok pahalı değil naslsa
Gecekusu Alynnannesi01_ 5.gun kontrolden sonra doktorlar korse takin diyo canim hem rahim guzel toparlaniyo hem gobege iyi geliyo. Bende sezeryan oldum 5.gun carsafla sardik 6.gun korse takmaya basladim