Alya-Sena Lincelemepls ben evliym ya bu para bosanan bayanlara veriliyor diye soylendi ama burda evli olupda alan var bende onun icin basvurmustum onaylanmadi tabi
Familyboy Alya-Sena canım ailede memur biri varmı bide eve giren bütçeniz yüksekmi belki ondan çıkmamıştır
Alya-Sena Familyboy hayir memur filan yok esimde asgariden az fazla aliyor yuksek butcede yok yani ama iste olmadi burda esi kendi calistigi halde sed yardimi alani duydum neye gore veriyorlar anlamadm
Familyboy Alya-Sena demekki biraz şans meselesi ben başvurduğumda çıkmaz ama yinede başvurayım dedim sonra başvurumun onaylandığını görünce şaşırmıştım
gokcealime Alya-Sena temmuzda yeni başvuranlar için yeniden bir yıllık ödeme olacak mı, bilginiz var mı acaba
Alya-Sena Civciv123 2bin kusurdu en son suan bilmiyorum ne kadarda ben 2 ay once filan basvurmstm olumsuz sonuc geldi de. Googlede guncel rakami yazar
Civciv123 asena_asya sosyal ve ekonomik destek genelde eşinden ayrılmış yanında çocuğu olan çalışmayan annelere veriliyo