Aleynaezel Kizlar benim normalde 9 unda yatıyordu yatmadı sizin kiler demi yatmadı bide bayram da zam olucakmi bilen var mı
ZeyzeyinAnnesi1 Aleynaezel ben eğer doğruysa 15 imde yatıcak diye okudum kuzenimde ptt ye sormuş Salı günü yatar demişler
Aleynaezel ruken2425 e devletten sosyal yardım die bı site var durumu olmayanlar destek parası yatıyor onaylanırsa canım
Aleynaezel ZeyzeyinAnnesi1 bende şey gördüm bayram da 2 ay birden yatacak die gördüm biri zam olacak die atmış bende ondan merak ettim
AlpEreniimmm ZeyzeyinAnnesi1 bizim başvuru yeni onaylanmışda ilk onaylanınca SMS falan geliyor mu bize gelmedi ben e devlete bakınca gördüm bide herkese aynı gün mü yatıyor nereden bilgi alacağız
AlpEreniimmm Oguuu26 banada çıkmıyordu 3 4 kez başvurdum sonra eşimden başvurunca çıktı bide öyle deneyin yapmadıysanız
Oguuu26 Bebetonunannesi16 aynı durum bizde. Araba varsa noluyoki kemirip yemiyoruz ya arabayı ne arabası olanlar alıyormuş ya
Bebetonunannesi16 Oguuu26 benim bi arkadaşım var sitede oturuyo kocasının 2arabası var babasıyla iş yapıyo adam sırf mallar adamın üstüne değil diye alıyolar ve hala ladın ekonomi şahlandı araba üretiyoz falan diye sevinip heryerde paylaşımlar yapıyo 🤷🏻♀️
tombikdonerkankasiiskender AlpEreniimmm sms gelmiyo siz e devletten süreci takip ediyosunuz her ayın 7 sine kadar yatıyodu normalde ama bu ay 11 nde yatacak ayrıca haziranda son yardımı alacağız uzatılmazsa süresi